Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nugats with chocolate

czy zdarzylo sie komus z Was pojsc do lozka z kims, do kogo nic nie czulyscie?

Polecane posty

po to, zeby miec to za soba, zeby nie czuc sie samotna? Mam do tej pory okropne wyrzuty sumienia wobec siebie. To dzialo sie w okresie, gdy mialam dola - wtedy okazalao sie, ze po tym jak zylam cale zycie pod dyktando rodzicow po skonczeniu studiow nie mam pracy, znajomych, nic. A oni ciagle wymagali. :( Ciagle bylam nie tak doskonala. Podczas gdy stosunek mojego ojca do matki byl raz obojetny, raz nia pomiatal a raz sie nie pojawial latami. Mam spaprana psychike, wiem.:(

Gość dfddsfdsdsf
a czy to jakiś wymóg jest, że do łóżka żeby z kimś pójść to trzeba coś czuć? nie rozumiem. seks to seks. miłość to miłość.

tak, tylko nie z pierwszym lepszym. Zadnego seksu tam nie bylo, to byly przypadkowe ofermy. Zdalam sobie sprawe z tego po latach jak slaba bylam bez jakiegokolwiek wsparcia psychicznego :(

ojciec doprowadzil matke do zalamania nerwowego... mi sie wszystko sypalo. W zasadzie powinnam miec dobrego terapeute, bo to sie bedzie ciagnac za mna cale zycie

Gość ejjjjjj
nie zwalaj wszystkiego na ojca bo to nie jest tak. po prostu jesteś jaka jesteś i praktycznie nie robisz niczego złego. spokojnie - wyluzuj. szukasz akceptacji, miłości itp.

no pewnie...tylko ja od skonczenia szkoly sredniej mam klopoty z praca. Realizowalam ambicje rodzicow i metodycznie zawalalam swoje zycie. Byly awantury o zycie pod ich dyktando. Teraz za to place "podziurwaionym" CV

i brakiem mozliwosci decydowania o sobie.

ja zwyczajnie potrzebowalam wtedy pobyc z kims, zeby nie czuc sie jak powietrze. A niestety chlopy od razu sie kleja ...teraz mam nauczke.Bo niestety ja nie wiedzialam nic o facetach, nie wiedzialam, ze mysla z reguly jednym. Nikt ze mna nie rozmawial w domu, czulam sie totalnie samotna.

lorika->:)🌻