Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowyykolo

Pocałunek

Polecane posty

Gość Czekoladowyykolo

Mam dziwną sytułacje. Obecnie jestem w "związku" z pewna bardzo wyjatkowa dziewczyna. Mozna by rzec że to coś to ejst to o czym ludzie snia po nocach, w marzeniach, czy tez to co jest z wykle na ekranach Disneya i tych szajsów co tam puszczają z ich logiem... Anyway... Dzieewczyna jest cudowan i w ogóle...Ale kiedy chciałem ja pocałowac ona sie cofneła i schłodziła mnie słowami "ze zawczesnie". Ja rozumiem i nawet poniekąd popieram to ze nie ma co sie śpieszyć. Gdyz widze ze to dla niej jest bardzo wyjatkowe i sam sie zgadzam ze mozemy jeszcze poczekac, skoro jest to dla niej tak wazne. Jednak moje zmieszanie pochadzi z tąd iż ONA nie wypiera sie tego ze jest zemna w zwiazku. Wszyscy znajomi wiedza ze jestesmy para, jawnie nazywa mnie swoim chłopakiem, uściski, trzymania za rece...totalna szczerośc itp. Tak wiecdziwie sie temu ze z jednej strony jestem jej CHŁOPAKIEM...ale z drugiej strony ona jeszcze chce poczekać. Skoro dla niej zawczesnie na pocałunek to skad mam wiedzieć czy na zwiazek dla niej nie jest zawcześnie ?

Gość ..NATALA..
Trafiłeś na porządną ,albo smarkatą.

Gość Czekoladowyykolo
No ja tez jakis ekxpert nie jestem ale przy niej ja sie niczego nie obawiam. I sie tylko zastanawiam. Ile sie zamierza zemna droczyc :) Ale bezwzgledu ile by to nie trwało... poczekam. Bo warto :)

Gość Będę Mamusią
jest w zwiazku z toba i na pocałunek za wczesnie? moze ona mysli, ze bedzie pocałunek i sex od razu? a tak niekoniecznie musi byc, zwłaszcza jak jest b.młoda. moze oto jej chodzi wiec sobie to wyjasnijcie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxnm
inny by juz calował

Gość fj6yjy76y
umyj zęby

Gość calafioree
dziekuj bogu za ten skarb! może jeszcze dziewica! pożadna laska! gratuluje... moje dziewczyna dała mi dupy po pięciu dniach znajomości... nie wiem czy to dobry materiał na zwiazek ale sie zorientuj....

Gość Czekoladowyykolo
heh... Niewinna moja jest :) Recze zyciem... albo reka :) NO ale tylko tak sie mówi ze teraz tyle pustych dziewczyn jest.... a wiem ze jest tez bardzo duzo takich porzadnych...poprostu my faceci nie lubimy szkuac wiec poprzestajemy na szybkkich numerkach :)

A wg mnie zwlekanie z pocałunkiem wcale nie świadczy o porządności. Nie chcę wzbudzać w autorze niepokoju, ale to jak dziewczyna zachowuje się przy jednym facecie nie znaczy, że przy każdym innym zachowałaby się tak samo. Może właśnie w niej pielęgnowano ten stereotyp, ze kobieta ma być niezdobyta i pokazać swoją czystość, aby zaskarbić sobie szacunek chłopaka. I po prostu jej serce chce tego, ale rozum i narzucone "normy" mówią nie. A może ona wierzy szczerze w to, że powinna zachowywać się tak a nie inaczej Mozliwości jest wiele

Gość Czekoladowyykolo
Akurat ja recze o jej niewinności na podstawie 5 lat obserwacji :) Znam jej znajomych, wiem z kim sie zadaje, co czyta, jakim jest człowiekiem. Ona ma coś w rodzaju...marzen malutkiej dziewczynki. I sie domyslam ze te marzenia poniekad przekładaja sie tez na ten pocałunek

Gość ale 5 lat ja tylko znasz
czy tyle jestes z nia w zwiazku...? :o No bo jak to drugie, to raczej to niepokojace ;) a ile macie lat?

Gość Czekoladowyykolo
5 lat ja znam...w zwiazku od niedawna mozna rzec.... Oboje mamy po 22 Na poczatku sie znalismy z widzenia..potem sie zaprzyjaxniłem...a ostatnio rozwinelismy skrzydła :)