Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokpojcd

Jak zostać LASKĄ?

Polecane posty

Gość mokpojcd

Mam do was pytanie jak zostać laską Jak nie być gorszą od reszty Jak trzeba się ubierać Jakie trzeba mieć włosy Faceci mają mnie za przeciętnej urody (czytaj brzydulka) szarą myszkę Najgorsze jest że teraz na ulicach jest tyle ładnych dziewczyn Jak idę ulicą to ja się poprostu różnie od innych dziewczyn wszystkie takie ładne zrobione A ja? zazdroszczę im wszystkim Z resztą teraz wszędzie czy w gazecie czy włącze tv wszędzie śliczne dziewczyny Wyobraźcie sobie jak ja się czuje..

Gość Lilluś Evangeline*
czujesz się tak jak większość dziewczyn bo tych powalająco ładnych jest naprawdę mało:) ale jeśli chcesz poprawić wizerunek to przede wszystkim szczupła sylwetka bez wystającego brzuszka wtedy wszystko co załozysz na siebie będzie dobrze wygladać. Możesz też lekko podrasować kolor włosów.

Gość no tak....
nie rozumiem Ciebie, bo jestem laska za którą oglądają się faceci w każdym wieku;)

Gość ja ci pokaże
Laski to te które wkładają do ust męskiego prącia

Gość Lilluś Evangeline*
ja się nie maluję wcale i strasze tak wszystkich w pracy :D

Gość ach te zycie
za mna ogladaja sie faceci a uwazam sie za przecietna

Gość po kolei
-uważasz,że jesteś za gruba-schudnij,zacznij dietę,wyjdź na aerobik czy basen -sprawdź jaki masz typ urody,poszukaj jakie kolory do ciebie pasują,jaki makijaż i wybierz się na zakupy. Kup jakieś kosmetyki,poeksperymentuj z makijażem,kup dobry olejek do kąpieli i balsam do ciała,perfumy(dzięki codziennemu używaniu ich już poczujesz się bardziej zadbana). -zmień fryzurkę,zafarbuj włosy jeśli chcesz -poprzeglądaj strony z modą,wybierz styl który ci się podoba i kup sobie parę takich ubrań -odwiedź czasem kosmetyczkę:) Tobie przede wszystkim radziłabym popracować nad samooceną,to głównie ona wpływa na atrakcyjność,a z twojego postu wprost wyziera jej brak. Nie czuj się gorsza od i innych,nie jesteś gorsza!

Gość nie czuj się gorsza
nie czuj się gorsza, nie jesteś gorsza... tylko brzydsza:D

Gość aleee
rano zrob sobie jakis fajny makijaz,moze zapytaj fryzjerki o jakas fajna fryzurke,kup sobie pare fajnych ubran,butow i bedzie dobrze.ubrania i makijaz zawsze dodaja kobiecie pewnosci siebie!!!!

Gość bhdnbxfbd vj
ja jestem zajebista kazdy mnie pragnie, mam adoratorow ktorzy juz 8 lat za mna biegaja i co?> dla mojego faceta jestem przecietna i mam male aczkolwiek fajne cycki, no nienawidze skurwiela