Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruuuuu

Ktora sukienka jest najladniejsza???

Polecane posty

Gość zkopyta
po co ci drugi taki temat? sukienki tragedia ...

Gość Indra87
Ta w paski odjazdowa, reszta taka sobie. A marynarka to nie kiecka. x

Gość pytaaaaajacaaagaaatka
ta 3 boska :)) a wy chyba dawno nie byliscie na weselu bo teraz wszyscy takie noszą, tyle ze turkusowe

Gość zkopyta
"wszyscy takie noszą" na wiejskim weselu w koziej wólce owszem :) ja sie nigdy nie spotkałam z taką tandetą masowo

zkopyta no nie wiem bo ja na wiejskie wesela nie chodze więc nie ejstem poinformowana jak ty co się tam nosi :] Ja w ciagu 2 miesiecy bylam na 3 weselach, wsród roznych ludzi i spotkalam sie z wieloma takimi sukienkami. Grube maciory to zawsze będa Cie dziewczyno wyzywac od prostytutek bo nie mogąsobie pozwolic na taką mini :)

Gość zkopyta
oczywiście ironia Ci nie wyszła, ale to nic, jeszcze się nauczysz :) nie w tym rzecz, że krótka, rzecz w tym, że tandetna, bazarowa.. jest wiele króciutkich sukienek, w które można wskoczyć i nie wyglądać odpustowo.

Równiez nie wiem jak takie sukienki wyglądają. Gdybym nie była w ciazy to jedna z takich bym sobie napewno kupiła

Gość maruuuuu
hehe nie jestem prostytutka. Nie rozumiem co sie tak speiracie:) Po prostu potrzebna mi czerwona sukienka

Jestem młodą dziewczyną, która nie chce za wszelką cene nikomu dogryzc i byłam ostatnio na wielu takich imprezach i widziałam kobiety tak ubrane oraz slyszalam pozytywne komentarze na ich temat. Kupuj!:)

Gość zkopyta
po prostu nasze społeczeństwo nie wyrosło jeszcze z wszędobylskiej satyny.. i to jest ból :)

Gość maruuuuu
ja myslalam o czym s takim na sylwestra:) w szafie nie mam nic czerwonego, ogolnie nie podba mi sie ten kolor, ale ostnio zaczynam sie do niego przekonywac, i jesli na meiscie nic bym nie znalazla, to czmu nie , pomyslalam, ze czegos poszukam w necie. W ostatecznosci skusze sie na mala czarna

to ma byc na wesle? czy na wioskowa potancowke?? jezeli juz chcesz nosic to co ''wszyscy'' i isc za moda, to polecam obejrzenie stronek ze sklepami internetowymi z zachodu.. www.asos.co.uk www.next.co.uk www.debenhams.co.uk dziekuje pocic sie w takim polyiestrze..

Gość aa.
ta pierwsza :) czarno czerwona :)

Strasznie wyzywające te sukieneczki. Ja bym pomyślała nad czymś bardziej eleganckim.