Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala21

ciaza!!! obawy

Polecane posty

okres spoznia mi sie prawie 6 dni... czy to pewne ze to ciaza?? mam 21 lat i od dluzszego czasu regularna miesiaczke.. jestem prawie pewna i strasznie sie tego boje bo to bardzo duza odpowiedzialnosc!

Gość pytaaaaajacaaagaaatka
ALe dziewczyno test ciażowy nie kosztuje majątek

wiem, ale to chyba zbyt wczesnie na robienie testu, tak mi sie wydaje

nie jest za wczesnie.

Gość smiech na sali poprostu
wczesnie :(lol2) za duza odpowiedzialnosc ??? a jak sie gziłas to o tym nie myslalas???

ja nie jestem tym ZALAMANA, ale pewnie kazdy sie zastanawia czy da sobie rade jak to bedzie, tak wiec jesli juz cos jest smieszne to, to co Ty piszesz!

6 dni okres sie spoznia a ta pisze ze to za wczas :/no to jest smieszne

NAprawde niechce byc złośliwa, ale to zbyt powazna sprawa, aby pytac o zdanie kafeterianek. TEz byłam bardzo podniecona tym faktem, ale nie wytrzymałam i pierwsze co pobiegłam po test ciazowy. w zyciu by mi do głowy nie przyszlo zeby tu pytac bo nikt nie jest Twoim organizmem i Ci tego nie powie

zgadzam sie z toba w 100%

a nie przyszlo wam do glowy fakt ze czaesto myslimy sobie ze to pzrez stres czy inne rzeczy sie moze spozniac. wiadomo ze zrobie sobie test, a pisze tu o tym bo mysle, ze sa jeszzce ludzie ktorzy potrafia posluzyc dobra rada, a nie naskakiwac tak jak wy

ale ty w temacie nie napisałas, ze moze to byc powód stresu, którego ost miałas wiele tylko, ze jestes prawie pewna. A w takim przypadku powinien byc test zrobiony. A naskakujemy bo tu codziennie pojawia się 20 tematów czy jestem w ciazy

Gość klaustro fobiaaaa
ale jak masz regularne cykle a jak uprawials sex to chyba ligiczne ze tyle czasu moze sie spozniac bo mozesz byc w ciązy chyba jasne prawda a tu na forum nikt ci nie powe czy jestes w ciązy bo tu nik nie jeste lekarzem ani ci nie zajrzy do twojej pitki prawda??? nikt tu nie jest zlosliwy tylko ty glupie pytania zadajesz na forum "ciąża obawy"

ciekawe jak wy bedziecie mialy tego typu "problemy" to o czym bedziecie myslaly i co robily... jutro pojde zrobic test, chcialam pogadac z kims kto jest w podobnej sytuacji, a nie dyskutowac z dziewczynami tzw. "dobrymi radami"

Gość klaustro fobiaaaa
autorko to sa twoje slowa" jestem prawie pewna i strasznie sie tego boje bo to bardzo duza odpowiedzialnosc!" to to sie glupio pytasz skoro jestes tego pewna ze jestes w ciąży!!!!!!!!!!!!

Gość klaustro fobiaaaa
ala21 jesli bede w takiej sytuacji to napewno zrobie test!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie jestem smarkula tylko dojrzala kobieta która ma męża!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestes na forum ciążowym więc nie sądzisz, ze kazda z nas miala ten problem??

ja tez nie jestem smarkula, a test zamierzalam sobie kupic jutro! wczesniej tego nie zrobilam bo myslalam, ze to moze pzrez stres, ale jak juz okres spoznial mi sie trzeci dzien to ta mysl byla coraz bardziej nierealna. teraz jest weekend i nie mam mozliwosci kupienia testu gdyz mieszkam na wsi..

Gość tbberybyy
Ty pytajacaagatka!!!!!a co kurwa ma do znaczenia ze masz meza!!!! co kobiety , ktore maja meza so jakies lepsze, ale pojebana jestes!!!

kochana:)to prawda okres moze spozniac sie z wielu czynnikow. stres, choroba, podróz. czy mierzyłas temperature? jest to podstawowa wiadomość. temeratura przed okresem wynosi ok 37stopni, ok spada około dobę przed. jeśli temp utrzymuje się jest to wazne, poniewaz to moze ale nie musi swiadczyc o ciazy. test ciazowy polecam zrobic. choć mi wyszedł trzy razy negatywny mimo iz byłam w ciazy. wiec jesli chcesz miec pewnosc to zrob badanie krwi B-HCG wykrywa ciąże już 48 godzin po zapłodnieniu:) pozdrawiam:)

zrobilam dzis test i wyszedl pozytywny, a wiec bede mama :)

tbberybyy oraz jest_super:) dzięki dziewczyny, przynajmniej wy na nie nie naskoczyłyście :-) teraz jest już wszystko jasne i zaczynam oswajać się z tą myślą..