Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona zona!!!

klutnia z mezem i przeprosiny, bez sensu, po co tak robimy??

Polecane posty

Gość zona zona!!!

co myslicie o takim zachowaniu???Z mezem czasem sie klucimy, raz mocniej a raz mniej. Ale zawsze predzej czy pozniej dochodzimy do porozumienia. Swego czasu przechodzilismy kryzys w naszym zwiazku tylko i wylacznie z jego winy, pojawila sie inna kobieta. No ale tamta sprawa jest juz zamknieta, wybaczylam mezowi zdrade emocjonalna, on sam bardzo mnie przepraszal i blagal o wybaczenie mowiac jak bardzo mnie kocha. Nie wracalismy juz do tego tematu, temat zamkniety. Jednak zadra zostala, boli mnie do tej pory choc staram sie zapomniec. Wczoraj wypilismy jedynie po dwa piwka, cos w nas peklo, ja powiedzialam cos co mi sie nie spodobalo co maz wczoraj zrobil, on podchwycil temat, zaczal mi cos gadac, ze ja robie to czy tamto i tak sie zaczelo. Zaczelismy sie klucic i od sprawy poczatkowej zeszlismy na rzeczy ktore wogole nie byly zwiazane z tematem rozmowy/klutni. Poklucilismy sie dosc ostro, mi zaczely sie przypominac tamte rzeczy i wziely gore, nie wypominalam mu tamtego ale bylam coraz bardziej zla i nakrecalam sie tylko. Maz tez nie odpuscil...plakalam, wyszlam z domu (bylo po 23), chcial mnie zatrzymac ale potem odpuscil, wrocilam, bylam taka zla, on juz spal.....tyle zalu sie we mnie nazbieralo ze niewiem. Rano wstalam pierwsza, bylo mi zle, zle sie z tym czulam,zaczelam ogarniac mieszkanie, potem wstal on....podszedl do mnie, przytulil, przeprosil. Ja jego tez przeprosilam przeprosilam, powiedzialam ze to bylo glupie i bez sensu, on przyznal mi racje i powiedzial ze bardzo mnie kocha i to co wczoraj mowil to nieprawda, ze nie chce sie klucic ze mna....przytulilismy sie i przeprosilismy sie znowu... Co o tym myslicie??Czy takie zachowanie jest ok??? Czemu tak sie dzieje??? Nie chce tego powtarzac w przyszlosci...czy jesli ktos wypije( w naszym przypadku to byly tylko dwa piwa) i zaczyna cos mowic to mowi prawde??Czy nie zawsze???

Gość zona zona
buuu:(