Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywista oczywistosc 89

seks podczas ciazy

Polecane posty

Gość oczywista oczywistosc 89

powiedzcie mi czy seks podczas ciazy nie zaszkodzi dziecku w momencie kiedy facet w kobiecie skonczy? Nie mam zadnych przeciwskazan od gin. co do seksu ale zaciekawil mnie ten temat bo slyszalam ze sperma moze powodowac przedwczesne skurcze i porod. Z tym ze ja jestem dopiero w 12 tyg ciazy wiec do porodu daleko ale...

pod koniec ciąży to może i pomaga wywołać skurcze. jeśli nie masz przeciwwskazań od lekarza to nie ma się czego obawiać

jeśli nie masz żadnych przeciwwskazań to możesz się kochać ile chcesz...mi po 3 miesiącu libido okropnie wzrosło i całe szczęście że mogłam, bo by mnie chyba rozniosło :D i w ogóle sex w ciąży jest super moim zdaniem, szczerze polecam :) jutro zaczynam 9 miesiąc i nadal sobie pozwalamy (za zgodą gina) choć teraz to trochę tragikomedię zaczyna przypominać :D

Ja też nie miałam przeciwskazań i szalałam dopóki brzuch nie zaczął mi przeszkadzac. W sumie całkowity celibat mam od dwóch tygodni, ale za dwa dni mam wywoływanie porodu :-) Szalej do woli! I zgadzam się z poprzedniczką-w drugim trymestrze też mi strasznie skoczyło libido. Tylko jedno mi było w głowie ;-)