Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

ja jebie... co mam o tym myslec?!

Polecane posty

wchodze sobie na maila mojego chlopaka i czytam taka wiadomosc ze zostaje poinfromowany o niniejszej wiadomosci, poniewaz zalogowal sie na stronie flirty -randki romanse http://www.s-klub.pl/. sami wejdzie na ta strone i zobaczcie do czego sluzy... chyba nie musze o tym pisac. CO MAM O TYM MYSLEC?!

Gość
po chuj wchodzisz na jego maila?

Gość zwykły cham :)
masz myśleć o tym, że Twój facet jest skończonym tępakiem, skoro zakłada konta na takich portalach używając oficjalnego meila :) jak ja przyprawiam rogi mojej panience przez jakieś randkowe portale to zakładam tam konta używając meili o których wiem tylko ja :D🖐️

powiedz mu ze o tym wiesz. jak co to powiedz ze twoja kolezanka ma tam profil i go tam zobaczyla, i ci pokazala jego profil. ciekawe co ci powie. chlopy sa beznadziejne

Gość ..NATALA..
Masz pojebanego chłopaka-_______________TYLE!!!!!!!!!!!!

Gość
uhm a ona nie jest pojebana wlazac w jego prywatnosc tak?

totalnie mnie zatkalo. powiem mu o tym i sama jestem ciekawa jaka bedzie jego reakcja, nie spodziewalabym sie tego po nim

Gość marynaaaa
zwykły cham mam nadzieję że ta twoja panienka przyprawia ci co najmniej 2x większe rogi:P

nie kumam lasek, ktora sprawdzaja maile/facebooka/gg/smsy swoich partnerow, totalnie nieuczciwe zagranie. ale jak juz wlazłas to powiedz mu o tym i tyle. zobaczymy co bedzie miec do powiedzenia.

marynaaaa spokojnie, żartowałem ;) nie mam nikogo, a jeśli bym miał to nie po to żeby się puszczać na lewo i prawo ;) swoją drogą to autorka tematu jest warta tyle, co jej facet :D sprawdzasz mu pocztę, on zakłada sobie konta na portalach randkowych... dziecinada :O🖐️

Gość a ja mysle sobie tak
Chce cie kopnąc w dupę ale nie chce mu sie z tym pałować , więc zakłada sobie konto dla podpuchy bo wie że znasz hasło do jego poczty, liczy na to że powiesz że jest dziwkarzem i trzaśniesz drzwiami :D szybko prosto i bez pierd.olenia :P

on wchodzi na mojego maila, ja nie mam przed nim zadnych tajemnic, dlaczego wiec Twoim zdaniem BAZIENKA zrobilam zle wchodzac pierwszy raz na jego poczte?!

Gość marynaaaa
no ale gdyby tego maila nie sprawdziła, nie poznałaby prawdy i żyłaby nadal w błogim przeświadczeniu, że jej mężczyzna jest takim kochanym misiaczkiem, co tylko o niej śni... zaufanie zaufaniem, ale życie swoją drogą

owszem, takie zagrania jak zakładanie sobie kont na portalach randkowych są nie fair, ale kontrola też nie jest fair :O taka jest życiowa prawda :)

napisalam ze pierwszy raz zdarzylo mi sie wejsc na jego poczte! nigdy go nie kontroluje nie sprawdzam telefonu, gg, itp, poniewaz do tej pory mialam do niego zaufanie. Gdybym dzis go nie skontrolowala, zylabym dalej w swiadomosci ze jest czysty. Nie rozumiem po co zalozyl sobie konto na takiej stronce, skoro ma mnie.

Gość marynaaaa
z tym, że autorka nigdzie nie napisała, że regularnie kontroluje i inwigiluje wszelką korespondencję swojego lubego napisała, że po raz pierwszy weszła na jego maila a on sprawdzał jej maile często nie rzucaj więc mięsem w tą nieszczęsną dziewczynę, która właśnie odkryła brutalną prawdę o swoim związku

Gość a ja mysle sobie tak
Nie rozumiem po co chodzisz pól dnia po sklepach ze szmatami skoro 1. Masz pełna szafę 2. I tak nic nie kupisz

Gość marynaaaa
droga autorko bo faceci generalnie są to trochę popieprzone istoty i raczej nie warto się w nich zakochiwać, bądź też obdarzać większym niż przyjaźń uczuciem

marynaaaa - ale co ja mam o tym myslec? jak zareagowalabys w zaistnialej sytuacji? powiedziec mu o tym?

Gość OLGJIJA
nie, zaloguj sie i pisz do niego z innego konta, ja bym tak zrobila

Gość OLGJIJA
ja napisalam z innego gg, i okazalo sie ze ON NIE MA NIKOGO:O:

Gość OLGJIJA
nigdy juz facetowi nie zaufam, nigdy

Gość marynaaaa
po pierwsze pojęcia nie mam co to za portal, czy ludzie zakładają sobie tam konta żeby tylko popatrzeć na laski, czy też faktycznie się z nimi umawiać, bo jeśli jest to ta 2 opcja, to ja bym takiego faceta zostawiła w cholerę, ale przed zerwaniem zawsze możesz go poinformować o powodach swojej decyzji, w tej sytuacji nie ma to najmniejszego znaczenia czy twój facet dowie się że weszłaś na jego pocztę, ważniejsze jest to że on coś przeskrobał, jasne że powinnaś z nim pogadać o tym portalu, ale nie licz na to, że będzie z tobą szczery, może spróbuje zrobić z ciebie idiotkę i powie, że kolega zrobił mu paskudny kawał i założył konto...i zapewne jeszcze ochrzani cię że naruszasz jego prywatność

Gość
xxxelaxxx on wchodzi na mojego maila, ja nie mam przed nim zadnych tajemnic, dlaczego wiec Twoim zdaniem BAZIENKA zrobilam zle wchodzac pierwszy raz na jego poczte?! to jest chore jak dla mnie prywatnosc to prywatnosc my ze swoim teoretycznie znamy wiekszosc swoich hasel wiec kwestia determinacji zeby sobie gdzies tam powlazic, ale szanujemy sie na tyle by trego nie robic jak juz ktos napisal-nie masz pewnosci ze on nie ma konta o ktorym nie wiesz zbytni wkshibicjonizm w zwiazku tez jest niefajny, to tak jakbyscie sobie nawzajem komorke sprawdzali nosz chore totalnie :/

jaka wybitnie nachalna reklama strony :o Ale głupki z kafe i tak łykają wszystko jak młode pelikany :D

Gość twitt twitt
pełno takich skurwysynów :D :D :D ścierwa jebane :D

Gość anka szklanka pur blanka :)
rubense no wlasnie tak czytam jak te naiwniaki przezywaja i juz myslalam ze nikt nie zajarzy ze to tylko durna reklama...

Gość marynaaaa
rubense ty to zapewne jakiś gieniusz jesteś, nie?:D