Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa125

17-letnia mama?

Polecane posty

Gość ewa125

:( Mam 17 lat i dostaje już schize nie wiem co zrobić.. We wrzesniu kochałam sie ze swowim chlopakiem niestety pękła gumka..;/ lecz do ytrysku doszło poza moją pochwe..Czy jest możliwośc ze zaczłam w ciąże. Okres miałam już dwa razy i jest raczej normalny, martwi mnie to, ze nie ktore kobiety nawet maja przez polowę ciązy miesiaczke, Strasznie sie boje nie wiem. wedlug moich wyliczeń były to dni nie plodne, lecze mogłam sie pomylić nie wiem..Ni emoge sobie z tym poradzić. Przeczytałam tyle tematów i zaczynam już wątpić, nie mam kogo prosic o rade, wiec prosze was pomózcie:(

Gość gdybalec
masz 17 lat i twierdzisz że kobiety mają miesiączkę w ciąży?? Krwawienia w czasie ciąży się zdarzają ale kurde, nie są okresem. Usiądź Ty dziecko przy książkach i trochę się poucz. A jak to Ci nie pomoże, tyo idź do lekarza, niech człowiek też ma jakąś rozrywkę. Głupota załamuje.

Gość ewa125
Nie które kobiety maja normalne krwawienie do 4 miesiecy podczas ciązy

Gość wiesz co Ci powiem?
zal mi Ciebie :o jestes gowniara, ktora zdecydowanie za wczesnie podjela zycie seksualne. Jestes niedojrzala, to wstrzymaj sie z seksem, na to Ci jeszcze pryjdzie czas. Poki co na bank nie jestes w ciazy, ale jesli sie nie powstrzymasz teraz z ta decyzja to zycze Ci, zebys zaraz wpadla, bo dosyc mam takich gowniarzy sraczkujacych po kilka miesiecy na forum, a mimo to wciaz sie ruchajacych. dzieci od seksu powinny sie trzymac z daleka, a Ty zdecydowanie jeszcze dzieckiem jestes 🖐️

Gość ania 45
Mam taka sama sytuacje, jesli pochwe przemyłam dokładnie goraca wodą i mydłem zmniejsza się szansa na ciąże? Lecz nie kiedy od kilku miesiecy mam małe zawroty głowy

Gość ewa125
Przepraszamm was, ale wiele stron przeczesałam na internecie. Tyle sie naczytałam. I juz nic nie wiem.

powiem szczerze, że z tych jakie dzisiaj były to zdecydowanie najlepsze

Gość wez idz do apteki
i kup test ciażowy albo idz do wrozki - prawde ci powie

Gość ewa125
co najlepsze? Wy się śmiejecie, ciekawe co by było gdybyście wy byli na moim miejscu, nie proszę was o jakieś pouczenia, i że to moja głupota, bo wiem,ze źle postapiłam. Tylko pytam się czy są szanse, aby doszło do zapłodnienia...

Gość bo żeby się sexić
to trzeba mieć mocne nerwy :classic_cool:

Gość ewa145
dzieki za pomoc^ Widze, ze forum swietne, wszyscy po prostu pala się z pomocą. i wolą krytykować innych.

Gość bo żeby się sexić
proponuję: wydrukuj sobie tą stronę. schowaj kartkę tak, żebyś zapomniała o niej. znajdziesz za parę lat i pośmiejesz się z tego jak my :)

Gość no zabawne
po I nie robiłabym sobie bachora w rym wieku: Po II są tabletki po: Po III jest wiele ogłoszeń.

kochana nic sie nie martw:) nie wydaje mi się abys była w ciąży. Dla Twojej pewności zrób test ciązowy ewenutalnie badanie krwi B-HCG po którym bedziesz miala pewność:) Twoje objawy mogą być powodem czegos innego. a to ze kobiety mają plamienie w czasie ciązy to sie zdaza, moze im sie zdawac ze normalnie miesiaczkują tylko ze okres jest mniej obfity, bardziej przypomina plamienie. zreszta kazda z nas ma inny organizm, przechodzi w inny sposob. mozemy sie wymieniac lub radzić. ale to są tyko spekulacje. poza tym nie przejmuj się takimi komentarzami. jesli masz pytanie które jest dla CIebie wazne, zadaj je na jakimś poważnym forum ginekologicznym, tam poszukaj odpowiedzi albo zapytaj lekarza:) p.s. 17-letnia mama to nie koniec swiata:) pozdrawiam:)

Gość znudzona dniem codziennym
DZIECINO:D plemniki, to nie zarazki żebyś mogła je zmyć mydełkiem i gorącą wodą:p trzeba było sobie wyparzyć pitynę, wtedy by ci się odechciało bzykania na długie lata:o

Gość ewa145
Zrobiłam test, nie jestem.