Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayah22553399

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość kayah22553399

Witam. Około 4 dni przed owulacją kochałam się z moim skarbem. Co prawda do wytrysku doszło poza pochwą, jednak przed kolejnym zbliżeniem nie wytarliśmy członka. Następnego dnia mieliśmy niepewną sytuację co do wytrysku i prawdopodobnie trochę spermy dostało się do pochwy. Teraz do planowanej miesiączki pozostało 5 dni, a ja odczuwam pobolewanie w dolnej części brzucha, którego nie czułam nigdy przed okresem. Czy to może być jeden z objawów ciąży? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.:)

Gość lady aisha
To raczej na pewno nie jest objaw ciąży, poczekaj na okres, albo test ciążowy zrób

Gość gvbhnj
lady aisha To raczej na pewno nie jest objaw ciąży, a na jakiej podstawie tak domniemasz??? i raczej czy napewno? bo moim zdaniem to napewno ciąża gratuluję mamusi

Gość lady aisha
nie napisze ze na pewno bo przeciez tylko lekarz moze to ocenic a jakies doswiadczenie w tych sprawach mam bo mam za sobą dwie ciąże. wydaje mi sie że trzeba zaczekać czy ten okres będzie zanim sie cos ustali. mnie tez w ciązach pobolewalo w dole brzucha, ale zdarza mi sie to rowniez po seksie, gdy troche spermy zostanie "we mnie" :) pozdrawiam