Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Stalingrad za wszelką cenę chce gdzieś iść Nie chce sytuacji że będzie w domu z mamą. To takie upokające i te myśli że jest Sylwester a siedzi w domu z mamą, z mamcią, z mamusią

Gość ona_gdańsk
hmmm... nie masz zadnych kumpli którzy tez nie maja planow na sylwka?

Iść samemu to pewnie wrócisz od razu chyba że jesteś twardy i nie ruszają Cie te szczęśliwe pary trzymające się za ręcę i całujące się czule

Każdy jedzie w swoją stronę świata, a nie zamierzam nikogo "nachodzić". U siebie tak średnio, znajomości się zakopały od kiedy jestem na studiach.

W każdym razie jak nic nie wyjdzie to będziemy mieli podobne Sylwestry z tym ze ja z tego powodu nie zamierzam robić tragedii A za rok kto wie co się wydarzy

Gość ona_gdańsk
tyle ze te szczesliwe pary tworza sie w 10 minut po przekroczeniu progu klubu:P sama tez bym nie poszla ale ciezko mi uwierzyc w to ze wszyscy ego kumple maja juz plany

Gość prawiczy prawiczek 28
To się umów z kimś z forum. Z okolicy. Przez miesiąc to się chyba znajdzie kilku chętnych. Umówicie się gdzieś na rynku wieczorem i zobaczycie jak będzie. Najwyżej się rozejdziecie po piwie albo i bez. I tak masz się dołować to możesz sobie spróbować. Gorzej nie będzie.

Gość ona_gdańsk
i myslisz ze spedzenie sylwka z kims kogo nie znasz to dobry pomysl?

Gość ona_gdańsk
przeciez to facet powinien wyjsc z inicjatywą, nie? przynajmniej tak mi sie wydaje. ja przynajmniej facetow nie podrywam, czekam na ich ruch:)

Zresztą jak nie znajdę ciekawszej alternatywy to tak zrobię, upiję się i pójdę spać koło 21-22. Ewentualnie ... założę słuchawki i całą noc będę grał CSa albo inne gierki.

Jak mam być X razy spławiany, dziękuję. Wolę nie robić pierwszego kroku. Jeszcze trafię na idiotkę, która przyszła na imprezę tylko po to, żeby jakiś idiota stawiał jej drinki.

Gość ona_gdańsk
w sumie racja:) zawsze mozna spotkanie po godzinie zakonczyc jak rozmowa nie bedzie sie kleila

Ułóż się w pozycji embronalnej i włóż kciuka do buzi A mówiąc poważnie to dziwny jesteś. Pewnie robisz fochy w domu. A na Sylwestra to już planujesz zrobić wielkiego focha i iść spać przed północą nie składając nikomu życzeń i nie ciesząc się z nowego roku

Gość ona_gdańsk
zauwazylam ze to wlasnie brzydcy faceci podchodzą, zagadują a Ci przystojni podpierają sciany. a co jesli kobieta do Was podejdzie i okaze sie ze nie jest w Waszym typie? dacie jej kosza? to dziala Panowie w obie strony

Gość ona_gdańsk
Faith, zgadzam się z Tobą. Facet ma 20 kilka lat a zrzędzi jakby miał za sobą trzy małzenstwa i gromadkę dzieci..

Hmmmm kilka razy się zdażyło, że dziewczyna mnie zaczepiła. Raz była nawet śliczna, niestety wyszedłem na pełne światło i nagle się jej zachciało do toalety. Nie wróciła ... 10 minut później bawiła się z kimś innym.

Aż taki nie jestem ... jak się nawalę, to raczej życzeń nie złożę, będę spał do rana. Ale jak będę grał w CSa odbębnie pańszczyznę, złożę życzenia i wrócę do CSa.

Gość badania naukowe dowodzą
że faceci grający w gry komputerowe i czytający fantastykę mają średnio mniej partnerek seksualnych niż ci co tego nie robią 🖐️

W gierki komputerowe gram baaardzo rzadko, a fantastykę czytałem w podstawówce. Oglądam sporo filmów, to też jest ujęte w badaniach?

Gość ona_gdańsk
najpierw to Ty musisz zmienic nastawienie do zycia i do kobiet. z gory zakladasz ze kazda chce zajebistego przystojniaka

Gość ona_gdańsk
Nadmienię, że jestem żywą legendą koła gospodyń wiejskich w Solcu Kujawskim gdyż jako jedyna potrafię wypierdzieć melodię "hej przeleciał ptaszek" w metrum parzystym.