Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość Geodetka_20
Faith Hope Glory : a już myślałam że ktoś normalny , a tu szara rzeczywistość ;/

Gość Geodetka_20
Stalingrad: mieszkasz na wsi i wiesz co to znaczy , CZY : MIESZKASZ W DOMKU NA PRZEDMIEŚCIACH I WYDAJE CI SIE ZE TO JEST WIEŚ ?

Mieszkam na wsi, gdzie na zimę trzeba porąbać drzewo bądź posiedzieć w ogrodzie. Rolnikiem na szczęście nie jestem.

Ze mną jakoś żadna dziewczyna nie chce się umówić bo jakby było inaczej to by tak się już stało. Mając 28 lat bez doświadczenia to tylko cud może mi pomóc i na nic się zda spokój. Mogę tylko liczyć na to że zostanę poderwany

Gość Loosing my religion
buddyzm sektą????????????????????????????? :D (szczerze powiedziawszy wbrew pozorom wg mnie bardziej na to określenie zasługuje katolicyzm...:p) Darken -ale dalej nie wiem skad wiesz :p a co do religii to ja nie wyznaję żadnej. I dobrze mi z tym :). Tobie wygląda na to że też hehehhhe :D Religia wg mnie to tylko otoczka, ale jakbym miala wybierać do której najbliżej to własnie do buddyzmu. Ale też nie lubię reguł, zasad wiary itd. wg mnie trzeba kierować się własnym sercem, co dobre a co złe a nie jakimiś przykazaniami, Torą, czy co tam jeszcze jest.

Gość Geodetka_20
to juz bliżej być nie mogliście ? ;p

Gość Geodetka_20
Stalingrad : zwracam honor i doceniam tą wstawkę z rąbaniem drzewa :) ps. dzięki że nie rzucileś się na mnie z żadnymi wyzwiskami Faith Hope Glory : co do ciebie u mnie brak słów , uzalasz się jak przedszkolak . moja siostra ma 19 lat i chłopaki 28 lat i jakos zyje, a ty robisz z tego jakis problem... pozdrawiam

Gość Loosing my religion
Darken-ale dowodów na co bo jakoś nie załapałam?

Gość Geodetka_20
chłopak mojej siostry ma 28 lat , poczatkowo nie bylam zachwycona ale coz bywa ;)

Gość Geodetka_20
Faith Hope Glory : czym sie zajmujesz ?

Gość Loosing my religion
Fhg-ile dziewczyn(tak szczerze) okolo zaprosiles na randke/poprosiłes o nr tel. I skoro jestes az podobno tak strasznie brzydki to znajdz zdjecie na necie kogos kto jest do Cb podobny,ocenimy.co Ty na to? (przepraszam ze nicki piszę skrótami ale korzystam z neta z telefonu i tak jest po prostu szybciej i wygodniej)

Gość Loosing my religion
O to,skad wiesz o reinkarnacji itd. Nie bardzo rozumiem odpowiedź "dowodow jest wiele" :) ;)

Loosing my religion - no właśnie jest wiele dowodów na to, że tak właśnie jest, że jest reinkarnacja, oraz że jesteśmy czymś więcej niż ta powłoka cielesna itd. gdybyś miała okazję się zapoznać z tymi dowodami to by ci dużo pomogło ja opieram się na dowodach a nie na wierze

Gość Loosing my religion
Znowu zle mnie zrozumiales :D pisałam ze wiem, ze inkarnacja istnieje :) co nie oznacza ze wyznaję buddyzm i stosuję się do jego zasad. Dowody wiem ze istnieja wiec nie rozumiałam po co to napisałes:) pytałam o to jak uwierzyłeś, dowiedziałes się o reink,bo jednak Polska to kraj katolicki i przynajmniej w moim otoczeniu tego tematu się nie porusza. FHG- na kafe jest tyle dziewczyn ktore szukaja chlopaka chociazby przed chwila widziałam jakiś temat 28latki. Moze warto w necie poszukac? :) I wciaz nie odpowiedziales skad wiesz ze w 2012 bedziesz mial dziewczynę :D a ciekawa jestem:)

Gość Loosing my religion
A tak w ogóle to o jakie konkretnie dowody Ci chodzi? Bo ja czytałam o np. 4letniej dziewczynce co twierdzila że ma męża w indiach i w wieku chyba 9 lat podała jego imie nazwisko adres wygląd wyposażenie domu, jej rodzice pojechali z nią tam i podobno sprawdziło się to co ona mówiła nawet z najdrobniejszymi szczegółami. I wiele innych histori ale w te z neta nie wierze do końca bo może to sobie ktoś zmyślać. Ale podobno na niektore są niepowtarzalne dowody...

Loosing my religion - to była relacja dziecka które pamiętało swoje poprzednie życie między innymi to kilka lat temu ale oczywiście czytałem o reinkarnacji już kilkanaście lat - 17 lat, temu ale uznawałem to wtedy za bzdurę, była to wtedy książka Coming Back, czyli to był 1993 r.

Net jest do niczego bo tu dziewczyny w ogóle mają wymagania i nie są do końca normalne. Wiem że w 2012 roku będę miał dziewczynę. Wszystko na to wskazuje. To jest zapisane w gwiazdach. Jeszcze trzeba troche cierpliwości