Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość Loosing my religion
zauważ napisałam - "TAK JAKBY ''żyje się raz" ;) ;)" wiem, wiem dobrze do czego "pijesz'' :)

Nie mam nikogo, mam takich sobie znajomych, każda mnie odrzuca ... zawalam studia ... nie znasz mnie, to nie mów, że tylko "trądzik".

Loosing my religion to dobrze, że wiesz :) jestem ciekawy czy ktoś przejmowalby się tym wszystkim gdyby miał świadomość, że żyje pośród "baśni" i to wszystko będzie tylko wspomnieniem i że wybrał wcześniej to jakie będzie miał ciało i najważniejsze wydarzenia z tego życia przejmować się złudzeniem

Człowiek już sam nie wie co ma robić kiedyś ćwiczyłem ale coś mi się stało w palec i mam ograniczone możliwości ale ogólnie męsko wygladam czasem pójdę na solarium mam dobrą fryzurę ale to gówno bo i tak jestem brzydki

Gość Geodetka_20
Stalingrad : to fakt nie znam Cię ale , jak powinieneś zauważyć każdy stara się Ci jakoś pomóc, tylko widać ty tak naprawdę chyba nie chcesz żadnej pomocy . Ja też mam 20 lat i też studiuję (ekonomia) i uwierz mi ludzie mają większe problemy (nawet nie wiesz jakie nieszczęścia spotykają innych) no ale właściwie co takiego może wiedzieć zwykła dziewczyna ze wsi, nie ? ty i tak wszystkich stawiasz w takim świetle jakby mieli coś Ci zrobić ... pozdrawiam:)

Gość Loosing my religion
„Nie ma czegoś takiego. Kompleksy i frustracja sa czescią osobowości. Dlatego własnie nie jestesmy ciekawi i nigdy nie będziemy. NIE. Kompleksy to rana na duszy. Żaden PODKREŚLAM NIGDY ŻADEN CZŁOWIEK NIE URODZIŁ SIĘ Z KOMPLEKSAMI! Znasz pojęcie tabula rasa? To doświadczenia kształtują człowieka, jego osobowość, stosunek do życia. Przestępca jako dziecko nie był zły. To zwykle otoczenie sprawia, że człowiek dokonuje takich a nie innych wyborów. Rodząc się w Iraku czy gdzieś tam Ty, tabula rasa przyjmujesz tę religię i całe Twoje życie jest jej podporządkowane, mało kto się wyłamuje. Natomiast gdyby ta sama osoba miałaby się urodzić w Polsce, pewnie przyjęła by tutejsze zwyczaje, normy społeczne. Jak widzisz otoczenie ma wielki wpływ. W dzieciństwie ktoś musiał wytknąć Ci Twoje wady itd. a Ty w to pewnie uwierzyłeś. Dziecko ma skłonność przyjmowania za fakt wszystko co usłyszy. Więc kompleksy, urazy do świata, zgorzkniałość NIE SĄ częścią osobowości, lecz ciężarem, którym ktoś niechcący lub czasem co gorsza chcący Ci „sprezentował... Podsumowując, jeśli je więc nabyłeś w czasie życia to i możesz się ich pozbyć. NIE WIEM JAK INACZEJ TO WYTŁUMACZYĆ...

Gość Geodetka_20
Stalingrad : to fakt nie znam Cię ale , jak powinieneś zauważyć każdy stara się Ci jakoś pomóc, tylko widać ty tak naprawdę chyba nie chcesz żadnej pomocy . Ja też mam 20 lat i też studiuję (ekonomia) i uwierz mi ludzie mają większe problemy (nawet nie wiesz jakie nieszczęścia spotykają innych) no ale właściwie co takiego może wiedzieć zwykła dziewczyna ze wsi, nie ? ty i tak wszystkich stawiasz w takim świetle jakby mieli coś Ci zrobić ... pozdrawiam

Gość Geodetka_20
Faith Hope Glory : masz rację 20 lat to za wcześnie by narzekać ;), dziwię się tylko że piszecie na tym forum skoro ewidentnie chłopak wcale nie potrzebuje pomocy tylko klepania po głowie i mówienia mu: tak jesteś brzydki !!! to bez sensu nawet mnie już trafia Stalingrad : jestes taki pokrzywdzony tak ? przypuszczam ze mieszkasz na wsi więc zielonego pojęcia nie masz ile pracy jest na wsi, to wyobraź sobie ze w tym roku przed samymi żniwami mój tato mial bardzo poważny wypadek i teraz nie moze chodzic , wyobraź sobie tez ze na żniwa zostałyśmy same - dziewczyny i musialysmy sobie radzić ze wszystkim( wyobrażasz sobie jak dziewczyny pracują w rolnictwie?). ponadto wyobraź sobie ze ja tez studiuje od października i musze znajdowac czas i na szkole i na robote w domu , a ty nawet nie chcesz sie uczyc . wiesz co jednak zazdroszcze ci tego ze masz duzo czasu , tylko ze szkoda ze tracisz go na zastanawianie sie nad glupotami zamiast życ pełną piersią . pozdrawiam :)

Gość Geodetka_20
miało pisać :* nie mieszkasz na wsi

Gość Loosing my religion
FHG - po co zadawać sobie ból rozpamiętując przeszlość??? bierzecie życie zdecydowanie zbyt poważnie. Podobno miłości się nie szuka, lecz czeka się, bo w odpowiednim czasie sama Ciebie znajdzie :p :) Hah a ja byłam deptana całe przedszkole, podstawówkę, o gimnazjum wolę nie mówić i co? wyszłam na ludzi? wyszłam (podobno ;) ) widziałeś może np. w TV Chylińską jak miała 15 lat, a jak wygląda teraz? i o ile inaczej się zachowuje? Geodetka_20 - dokładnie :) lepiej bym tego nie ujęła :) " 20 lat to za wcześnie żeby narzekać. "Aha. czyli jak będę mieć 24 i dalej nie będę mieć chłopaka to mam płakać, ewentualnie rzucić się pod pociag??

Dlatego ja czekam Nei wiem jak zostanie odebrane przez dziewczynę jak usłyszy ze mam 30 lat (bo teraz mam 28 i 7 miesięcy) i nigdy nie mialem dziewczyny Nie wiele będzie chcialo się ze mną zadawać No ale trzeba to przeczekać i w 2012 roku wszystko się zmieni

Gość Loosing my religion
Darken - moim zdaniem nawet gdyby wiedzieli to i tak znalazło by się paru co by dalej narzekali ;) swoją drogą ciekawa jestem ile Ty masz lat i skąd wiesz? jeśli mam być szczera to w moim otoczeniu praktycznie 100% osób jest wiary katolickiej i mało kto chce to zmienić, mało kto jest ciekawy świata i woli żyć w poglądach rodem wyjętych ze średniowiecza (nie obrażając średniowiecza oczywiście) ;/ aż czasem cięzko się odnaleźć i zebrać własne myśli. a dowiedziałam się "przypadkiem" (tiaaaa ;) ), z neta.

Gość Geodetka_20
Faith Hope Glory : "to nie jest wieś " co masz na myśli ?

Gość Loosing my religion
nie odpowiedziałeś na moje pytanie :D i w ogóle co Ty masz z tym 2012?? :D:D:D przeczytałam tylko kilka stron wątku a już chyba z 3 raz czytam że w 2012 się zmieni wszystko :D (może i jestem wścibska, ale to tylko net, także )

Gość Geodetka_20
dopisałam że nie wieś ;)

Loosing my religion - moje ciało w tym życiu metrykalnie ma 30 lat :), chociaż wygląda na jakieś 25 byłem buddystą przez 2 lata, ale teraz nie jestem chyba dość dobry i nie zasługuję na to miano bo zarzuciłem wegetarianizm i za bardzo lubię dziewczyny :) poza tym dużo czytam i szukam

Ja będę miasial przejść na jakiś buddyzm czy inną sektę Powoli będzie coraz lepiej bo im starszy człowiek ten nie potrzebuje cielesności i wypróżniania penisa ze spermy

Gość Geodetka_20
Stalingrad : ty jesteś ze wsi ? proszę Cię!!! , wy wszyscy wyśmiewacie się z osób mieszkających na wsi a ja wcale sie tego nie wstydzę , więc proszę jak już chcesz się wyśmiewać i poniżać to zostaw wieś w spokoju, nie lubie jak ktos udaje poza tym ktos kto mieszka na wsi wie ile ludzie maja tam klopotów ... pozdrawiam

Gość Loosing my religion
Będę miał dziewczynę w 2012 roku \ za nisko mnie oceniasz hehe ;) (domyśliłam się), ale co, wróżka Ci tak powiedziała?? "kiedyś ćwiczyłem ale coś mi się stało w palec i mam ograniczone możliwości ale ogólnie męsko wygladam "- WIERZ MI! znam (no, może znam to za dużo powiedziane...) ale wiem w każdym razie, że są dziewczyny co za samo to chętnie by się umówiły :).