Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammkaa

Zdredził..mimo że miał wszystko?dlaczego

Polecane posty

a może nie chodzi o to by wiecznie chcieć sprostać, może warto było byc sobą i znać swoją wartość? Kopnąć w dupę, gdy ci coś nie zagrało za pierwszym razem a nie włazić mu w dupę?

Gość SabinkaMalaaa
przeszlam przez to rowniez podaj gg to pogadamy

Gość załammkaa
31430855 to gg

Gość kkoluy
dobrze robisz,olej gnoja jak pewna jestes tej zdrady,nie wybacza sie zdrady nigdy bo tego sie nie da zapomniec,facet teraz widzi co stracil,mial za dobrze,bylam w podobnej sytuacji,znikal w weekendy na cale noce,w kieszeniach mial kartki z numerami telefonow jakis dziewczyn,doszlo do tego ze niby mnie zdradzil,chociaz do tej pory nie jestem pewna czy to zrobil,ale niestety nie bylo go wtedy na noc w domu i dlatego nie moglam juz z nim byc,pomimo ze probowal wrocic,olalam gnoja i teraz jestem szczesliwa z innym facetem ktory takich rzeczy nie robi

Gość załammkaa
masz rację ,ale miłość ślepa jest wierzyłam bo prysięgał, dopiero teraz zaczynam widzieć jaka naiwna jestem głupia itd:(nie umiałam go kopnąć w tyłek zresztą nie wiem czy teraz także będę potrafiła go kopnąć:(

to sobie wyobraź, że tytu płaczesz, a on teraz inną laskę posuwa. Dalej go kochasz? Może i kochasz, ale cyba w pierwszej kolejności powinnaś myśleć o sobie.

Gość WidocznieByłaś
za dobra, no cóż, klasyka. Ja swojego czasem tak opieprze jak jest za co, czasem łupnę (a nie mam lekkiej ręki) i jest grzeczny i potulny.

Gość załammkaa
ta sobie to właśnie tłumaczę.. że ja płaczę a on się dobrze bawi..ale nadal go kocham, chcę go całkiem olać, znienawidzieć, racjA on nie umie odejść tylko mydli oczy, obarcza winą że ja już czułam się tak źle że go prosiłam ale cym ja byłam milsza tym on wredniejszy, im bardziej naciskałam na rozmowę tym on nie chciał..chciała bym, wyjaśnień ale na to chyba nie mam co liczyć

Gość załammkaa
powinnam myśleć o sobie..ale nie potrafię, jeszcze widzę że schudł 11kg w przeciągu kilku miesięcy to mi go żal, kumpel powiedział że nabawił się anemii ale osobiście mi się nie przyznał wręcz przeciwnie twierdzi że u niego superprzynajmniej jakiś czas temu tak mówił

Gość miszekkkk
mam kolezanke ktora zaczynala w jej wieku dzis ma 20 lat na koncie dwoje dzieci niby jej matka byla normalna i co dziewczyna w wieku 15 lat dziecko potem w wieku 18 lat kolejne zastanow sie nad corko jak ona bedzie miala 20 lat to bedzie miala przebieg jak niejedna 40 mala z niej dziw.ka i tyle

Gość moze pijesz za malo wody
co to znaczy flustrujace????

mezczyzna nie moze byc pepkiem twojego swiata!! Powinnas nim byc TY sama!! ale jak widac nie bylas i teraz plac zi zgrzytanie zebow, ale uczymy sie na bledach, szkoda, ze glownie swoich, ale takie zycie daj sobie spokoj z tym kolesiem, bo szkoda twojego czasu i nerwow

* placz i ....

noo :D

Gość ksajdnjaASD
Zdradził, bo miał zbyt wiele. Normalna rzecz i normalna sprawa :) Luksus rozbestwia, a przeważnie luksus uczuciowo-związkowy rozbestwia.

Gość Antek z pod sklepu
za dobrze kuwa miał! moja zona tez kuwa miała za dobrze na wszystko się zgadzałem i poszła bo dupa swędziała!!!

Gość jak by miała dobrze
to by nie poszła, czegoś jej brakowało, Antek było ją podrapać, a nie