Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammkaa

Zdredził..mimo że miał wszystko?dlaczego

Polecane posty

Gość załammkaa

Mam pewien problem...mój facet mnie zdradził, wiecie co jest najgorsze..że chyba dostał wszystko:(może coś przeoczyłam.. nie wiem . Chciałam dobrze, mieszkaliśmy razem..byliśmy bardzo długo razem. Kochał tak mówił, czułam to, mówił okazywał. Dawałam czułość, potrafiłam wysłuchać, wspierałam, nigdy nie odmówiłam współżycia, nie zabraniałam niczego..było cudownie. A jednak stało sie zdradził, mimo że się nie przyznaje...dlaczego to zrobił, proszę pomóżcie mi odpowiedzieć na to pytanie, jestem załamana..a on teraz jeszcze mi wpiera że to moje nerwy i wymysły, i że ja mam się starać o niego wyprowadził się zabrał kilka rzeczy, dużo zostawił..jednak ja go nie zatrzymałam go...i chyba nie chcę by wracał mimo że kocham..może gdyby się starał ale on wmawia mi że ja to muszę robić. Dodam że on jest i był zawsze mnie bardzo pewny, jestem zaradną osobą nie brakowało mu obiadków, słodkich słów, w domu nie musiał palcem kiwnąć więc dlaczego????jak mógł jeśli niby kochał

Gość a ja sobie właśnie śpiewałam
zdredził bo mieł wszestko

Gość załammkaa
ale właśnie on niby tak kochał, czułam to na prawdę a zdradził raczej zdradzał i pewnie zdradza i zatrzymał się u innej , a mi każe biegać za sobą. Mimo to ze widzę ze dostawał wszystko, jak Boga Kocham..może jednak coś przeoczyłam nie wiem:(ale dlaczego nie powiedział że potrzebuje tego czy owego..ja bym się starała. A teraz po tylu latach traktuje mnie jak śmiecia szantarzując że sobie sama szkodzę swoim zachowaniem, bo zaczęłam go olewać, nie odpisywać,. przestałam być na jego zawołanie po co on to robi??:(

Gość Dajwmd
Zgadzam sie!moj tez mial wszystko zdrjdzil jak lezalam chora w szpitlu :o

jak ma za dużo w dupie to się przerwaca we łbach

Gość załammkaa
czemu oni to robią:(co ja mam robić?jestem załamana, mieliśmy całe życie poukładane..a tu nagle trach i czar prysł:(przykro mi że Twój tak postąpił gdy leżałaś w szpitalu, ja nie wierzę w to jak można być takim obłudnym

"nigdy nie odmówiłam współżycia, nie zabraniałam niczego..było cudownie." nie wystarczy ie odmawiać. druga strona musi czuć że ty chcesz no ale zdrada to zdrada. zrób rachunek sumienia. przeanalizuj wasze relacje. wyciągnij wnioski i szukaj innego

załamka to uwierz, niejednego chu­ja spotkasz na swojej drodze

Gość no i co? :o
ja ci powiem dlaczego. bo to zasrani i zalosni chuje a powod jest bardzo prozaiczny. nie potrafisz sobie wymienic cipy na inną i jestes wciąż ta sama kobietą.

Gość załammkaa
on czuł że ja chcę się kochać.. ja zawsze pokazywałam to, a on się tak bardzo cieszył że go pragne itd.. w jakim sensie punktów?za zachowanie?

Gość załammkaa
ten mój robi z siebie pokrzywdzonego, chociaż bardzo źle wygląda, i mówi że to wszystko moja wina..a jak mówię że zdradza to się śmieje itd. zachowuje jak nie on:(

jebać tych chu­jków, są tylko do pier­dolenia

nie pier­dol nawet jakby wygladala jak miss swiata taki typ faceta potrzebuje po prostu innej dziury. podyktowane instynktem, bo ludzie nie sa monogamisami. z biologicznego pkt widzenia im wiecej wlasnych genów sie "powieli" tym lepiej. sztuka tkwi w tym kto umie nad tym swoim prymitywnym "ja" zapanowac.

" j**ać tych chujków, są tylko do pierdolenia" ja bym dodala, ze jeszcze do zarabiania pieniędzy :D

Wiesz, ale różnie to bywa. Goryle na przykład również są z naczelnych, a są sobie wierne. Podobnie jak wilki.

a no rzeczywiście, jakoś mi to umknęło hahahah :D

Gość załammkaa
nie potrafię tak siebie ocenić, ale dla innych jestem bardzo atrakcyjna, dla znajomych mojego faceta jestem obiektem pożądania, oni mi o tym mówili i sam mój facet. Ogólnie jestem bardzo zadbaną kobietą, nie brakuje mi niczego, mężczyzni oglądają się za mną..prawią komplementy mój facet też to robił bardzo często

słoń

to pewnie któraś z małp, goryl czy szympans albo inna małpa, może Ty Michau? :classic_cool:

ale czlowiek to nie goryl :D istnieje teoria, ze to zalezy od wielkosci jąder w stosunku do ciala u samca danego gatunku. im wieksze jadra tym bardziej przystosowane do zaplodniania wiekszej ilosci samiec. idac tym tropem. goryle maja znacznie mniejsze jadra od mezczyzn,a szympansy maja najwieksze jadra z naczelnych i za tym idzie ze sa najbardziej poligamistyczni. ludzie, a raczej samce ludzi, zaraz po szympansach mają największe jądra.

Gość załammkaa
uprawialiśmy seks oralny, ale to raczej nie w tym tkwi problem..ale macie rację mężczyźni to ch..nie potrafią docenić tego co mają, a do tego manipulują ten mój jest w tym cudowny..wmówił mi całą winę , on jest czysty :(nie wiem co robić już

olej sku­rwy­syna i zostan lesbijką :classic_cool:

a największe jaja to mają chomiki

ale za to mają małe fiutki hahahha :D

Gość załammkaa
tylko ciężko go olać, nadal go kocham, w sumie olewam a on mnie szantarzuje wymusza staranie jednak bezskutecznie..