Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monetta

Byłam wyśmiewana w dzieciństwie

Polecane posty

Gość taka jedna Zosia
Mam 17 lat. Ze mnie tez się mama wyśmiewa... no może nie wyśmiewa ale powtarza mi ciągle,że jestem gruba ( 165 wzrostu 60 kg ) no jestem ale nie aż tak bardzo ... i wciąż powtarza ,że jestem brzydka, nikt ,nie nie lubi i jestem pusta , ordynarna i ograniczona ...

Gość madiel_
Borsuk - nie zastanawiałam się nad tym, kto jest kim, te "dziewczyny" napisałam tak odruchowo bo to babskie kafe. Ale gdybym doczytała to napisałabym dziewczyny i 100% Mężczyzno ;-) Szkoda, że nas tak po całym świecie rozrzuciło, mnie naprawdę brakuje spotkań z kimś normalnym. Normalnym w moim rozumieniu tego słowa :-) Zosia - a masz jakichś znajomych? Podejrzewam, że nie bardzo, bo wtedy nie przejmowałabyś się tak tym, co mówi Ci mama.

Gość madiel_
Gdzie się wszyscy podziali? :-/

Gość Monetta
Huura jestem normalna!:D No rozrzuciło, innych wywiało z topiku, ale i tak madiel jak byś kiedyś miała czas to zapraszam nad morze;) Ja teraz na pewno długo nie zawitam na południu:( Zosia słowa Twojej mamy są przykre, ale nie znaczy że prawdziwe. Ja się dałam się tak omamić swojemu ojcu i wierzyłam, że jeśli on tak mówi to znaczy że tak jest. Ty ze wszystkich sił nie daj się tak oszukać. Ja też znikam, ale na pewno jeszcze wrócę :) 🖐️

Gość madiel_
I znowu zostałam topic killerem :-)