Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francja-elegancja

Wanna czy prysznic?

Polecane posty

ja bym sie zdecydowala na wanne z obudowa,tak,ze mozna w niej i prysznic brac. wiadomo,prysznic jest praktyczniejszy,mniej miejsca zajmuje,wode sie oszczedza,szybciej sie wykapiesz,ale od czasu do czasu mozna sobie polezec w wannie pelnej wody z pianka,zapalic swieczki i poczytac ksiazke:)

Gość sarniecie
opcja parawanu nawannowego jak najbardziej przydatna jest w wypadku niewielkiej powierzchni łazienkowej, wydaje mi się to też sporą oszczędnością, sama instalacja kabiny prysznicowej jest całkiem sporym wydatkiem, dlatego warto zastanowić się, czy nie lepiej zakupić produkt dwa w jednym?

Gość malagenia
Gdybym miała większą łazienkę to na pewno wybrałabym wannę, bo już mi trochę tęskno do tych długich kąpieli. Niestety z powodu braku miejsca byłam zmuszona zrobić kabinę prysznicową. Chociaż też nie narzekam, zauważyłam, że dzięki temu jest mniejsze zużycie wody, no i mniej czasu poświęca się na całą toaletę.

parawan nawannowy! zgadzam się z poprzedniczką. kupiliśmy takie cudeńko i skończył się problem raz na zawsze, może byliśmy w lepszej sytuacji, w ogóle nie musieliśmy przerabiać czy remontować łazienki, wystarczyła instalacja w każdym razie zrobił to mój facet, jest to na tyle uproszczone, że da się samemu wszystko ładnie wstawić na miejsce

Moim zdaniem wygodniejsze są wanny. Osobiście nabyłam ostatnio wannę z hydromasażem w firmie E-inclusive i jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość deco morreno
a jak wy sobie golicie cipkę w kabinie prysznicowej. dla mnie to jest niewykonalne. ja mam na razie tylko wanne, i nie wyobrazam sobie miec tylko prysznica, chocby dlatego, ze pod prysznicem jest mi zimno, mam gęsią skorkę i nie ma mowy o goleniu nog. a do wanny sobie nalewam gorącej wody i dopiero wtedy jak mi mi skora zmieknie moge sie ogolic choc i czasem w wannie mam gesia skorke:(