Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkoalko

Jaki alkomat mam kupić?

Polecane posty

Gość gość
Za 600 zl to można mieć już naprawdę porządny alkomat, np. alkohit albo alcoscan. Sprzęt w tej enie dobry będzie zarówno dla zawodowych kierowców, jak i zwykłych użytkowników. Tutaj http://www.taurus.info.pl/katalog/alkomaty mozna znaleźć spory wybór

Gość olekkolek
za 600 zł, a nawet mniej to masz np. alkohit x50, naprawdę świetny sprzęt, 3 lata gwarancji, darmowe kalibracje. Mam od roku i sprawdza się świetnie

Gość gość
Po chuj mi alkomat za 600 zł, skoro taki za 40 sprawdzi się równie dobrze?:D

Gość lemenn
Ja kupowałam ostatnio alkomat z otosklep24. Cena dobra i co najważniejsze alkomat też dobry, wiarygodny pomiar i człowiek się chociaż nie boi, że wsiądzie za kierownicę pod wpływem.

Gość gość
Możesz sprawdzić sobie Xblitz ALControl mini - ja nie mam do niego zastrzeżeń, podręczny dobry sprzęt. Ja jednak zawsze wolę mieć pewność nawet jak na wieczór tylko jedno piwo wypije

Gość gość
Tylko nie Xblitz ALControl mini- sensor poszedł po roku jak się gwarancja na niego skończyła i 300zł poszło w kosmos. Znalazłem podobny model o nazwie GTX i za 250 zł mam dwa lata gwarancji na sensor i serwis za darmo i najważniejsze 5 dych w kieszeni :)

Gość gość
A ja mam własnie Alcontrol mini z Xblitza i nie mam najmniejszego problemu z nim. Poza tym jakie gadanie że po roku jak gwarancja na niego ma 5 lat? A jest dodatkowo rok kalibracji gratis :)

Gość czay
Jeśli nie wiesz, który alkomat kupić, zerknij na https://najlepszyranking.pl/ranking-alkomaty - w rankingu, wymieniono 10, najlepszych alkomatów. Wybierz ten, który jest najbardziej dokładny (zakup sprzętu niedokładnego, może nas słono kosztować - nawet utratę prawa jazdy).