Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htttyyy5y5

jak odroznic cwaniaka od normalnego faceta? :o

Polecane posty

Gość htttyyy5y5

bo cwaniacy tez potrafi sie maskowac i robic z siebe dobrych chłopoców na poczatku znajomosci;/ brak mi wzorców z domu moj ojciec to alkoholik

Gość htttyyy5y5
powaznie pytam

Gość htttyyy5y5
regres ;/

Gość ikaikaika
hehehhh... chyba przejechałysmy się na tym samym typie :P ja teraz jestem wyczulona na takie 'robienie z siebie' zagubionego chłopca :P ..jak koleś cośtam zaczyna chrzanić ze ma jakiś problem -i chce wzbudzić nasze babskie dobre serduszko i współczucie... to jak dla mnie -własnie GRA NA EMOCJACH :P normalny facet nie będzie robił z siebie misia, jeśli nie ma w tym ukrytego celu :P

jeżeli cwaniak jest prawdziwym cwaniakiem to niestety cięzko go rozszyfrować...

''pan daje piątaka a cwaniak trzydzieści'' :D:D:D

Gość htttyyy5y5
bo potem jak sie juz zakocham to koniec;/ wolałabym uniknac;/ a i miałam 2 byłych facetów-cwaniak i psychopata :o

Gość htttyyy5y5
zaden z nich na poczatku nie wzbudzał podejrzen-idealni chłopcy, a psychopoata to wrecz sie społecznie udzielał :o pomagał itp. potem okazalo sie co to za dupek :/

Gość htttyyy5y5
no dobra ale caly syf wychodził po roku ;/ no moze troszke wcczesniej masakra;/ wecej nie moge sie pomylic!

Gość htttyyy5y5
pomozcie,, doradzcie byle z sensem :o

Gość htttyyy5y5
a jak mam sie nastawiac?? najlepsza historia z psychopata, znałam jego kumpla dosc dobrze i wypytywałam wczesniej jaki ów psychopata(wczesniej nie wiedziałam ze ma cos z łbem) jest oczywiscie same pozytywy :o -miły -dobry -pomaga ludziom -swiatowiec blablabla jak sie potem okazało ów psychopata poprosił tego kolege aby ukrył wszystkie jego wady bo domyslał sie ze zapytam -pijanstwo -kurestwo -patologiczna rodzinke oczywisie o wszystkim sie dowiedziałam po roku a weszyc potrafie, oj potrafie :o ale sie menda idealnie maskowałą, potem juz zakochana nic nie widziałam :o

Gość htttyyy5y5
?

Gość gość
nie ma co do takich wracac... hmmmm nie ganiaj za nim... hmmm... chociaz sama jestem w podobnej sytuacji...

Gość gość
Typ takiego faceta idealnie gra na uczuciach kobiety. Ale można go wyłowić i odsiać mając kobiecą intuicję i znając się trochę na technikach i manipulacjach psychologicznych. Taki cwaniak od początku sypie komplementami, próbuje zaskarbić sobie łaskę ofiary. Wszystkie jego byłe oczywiście to ladacznice, zdradzały go biednego misia, a on wciąż szuka tej jednej, jedynej. Albo leciały na kasę a on taki uczciwy, porządny jeszcze się wspólnie dorobi z tą jedną, jedyną.Tu powinna się zapalić lampka ostrzegawcza: jeśli 6 czy więcej dziewczyn skreśliło tego samego faceta to z jakiegoś konkretnego powodu.Trzeba być czujnym i uważnym i nie dać się omamić komplementami.