Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21

prosze przetłumaczcie!!! niemiecki

Polecane posty

CHOINKAMetalowa puszka w kształcie choinki zawiera piernik w czekoladzie. Termin przydatności do spożycia: 10 miesięcy Waga netto opakowania jednostkowego: 70g Opakowanie zbiorcze: 24 szt BOMBKIMetalowa puszka o średnicy 7cm zawiera trzy mini katarzynki nieglazurowane. Termin przydatności do spożycia: 10 miesięcy Waga netto opakowania jednostkowego: 21g Opakowanie zbiorcze: 21 szt. Proszę was bardzo.:)

Metal Weihnachtsbaum Weihnachtsbaum-frmigen Zinn enthlt Schokolade Brownie. Moze byc tak , chodzi o pierwsze zdanie dotyczące choinki?

Der Metall Nadelbaum die Dose enthlt einen mit Schokolade berzogen Lebkuchen in der Form des Nadelbaumes. czy lepiej tak?

Gość ona.m.,.,.,.,.,..,
Jesli ktos umie dobrze niemiecki to ja też poproszę... Przeczytaj pytania lekarza (1-5) i dobierz do nich odpowiedzi Paula (A-F) tak,aby powstała logiczna całość. Jedna odpowiedz została podana dodatkowo i nie pasuje do zadnego pytania> 1.Paul,was fehlt dir? 2.Hast du Fieber? 3. Hast du Schnupfen? 4.Was tut dir weh? 5.Hast du schon Medikamente genommen? A. Ich hab schreckliche Kopfschmerzen. B Ich bin gesund. C ja, meine Nase lauft und ich habe noch Husten D ja, uber 38 Grad E Ich fuhle mich unwohl F Gegen Schnupfen nehme ich Tropfen iund gegen Husten einen Sirup,aber das hilft nicht.

Gość B nie pasuje
chodzi o chorobę, a B znaczy "jestem zdrowy"

Gość zagubionaa09
1.Paula,co Ci dolega? 2.Masz gorączkę? 3.Masz katar? 4.Co Cię boli? 5.Czy brałes już leki? ______________________ A.mam okropne bóle głowy B.Jestem zdrowy C.mam jescze kaszel i mam katar D.czuje sie nienajlepiej E.na katar biore (...to i to i to...) ;d

Gość zagubionaa09
sORka,tak ma być : 1.Paula,co Ci dolega? 2.Masz gorączkę? 3.Masz katar? 4.Co Cię boli? 5.Czy brałes już leki? ______________________ A.mam okropne bóle głowy B.Jestem zdrowy C.mam jescze kaszel i mam katar D.tak powyżej 38 stopni E.czuje sie nienajlepiej F.na katar biore (...to i to i to...) ;d

Gość ona.m.,.,.,.,.,..,
Dziękuję :)

Metall Weihnachtsbaum Die Dose, die Weihnachtsbaumformig (o umlaut) ist enthalt (a umlaut) die Schoko Lebkuchen. (tylko się nie pomyl bo Artikel jest DAS LEBKUCHEN a wyżej zostala użyta liczba mnoga czyli die Lebkuchen)