Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidka1982

nowoczesne dekoracje:)

Polecane posty

Witam. Od jakiegoś czasu próbuję wprowadzić do mojego mieszkania nieco nowoczesności. Ponieważ nie stać mnie na generalny remont, zmianę mebli czy koloru ścian próbuję je nieco "przerobić" fajnymi dodatkami. Zakupiłam już samoprzylepne naklejki na ścianę w ciekawym wzornictwie, czekam właśnie na dostawę. Kupiłam też fajny czarny obrusik w geometryczne wzory. Ogólnie powiem szczerze mam fioła na punkcie koloru czarnego w mieszkaniu:)Od rodziców przywiozłam stary ale fajny duży wazon do postawienia na podłodze oczywiście w kolorze czarnym tylko nie wiem co do niego włożyć...na razie stoi pusty. Na ulotkach czy gazetkach sklepów meblowych widzę że modne są ostatnio jakieś patyki wkładane do wazonów, widziałam też czarne, tylko nie wiem co to jest i gdzie się to kupuje...Proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co mi chodzi. Z góry dziekuję.Pozdrawiam

Gość sylwia567
Jestem zadowolona z zakupów na stronie www.sweethomesklepik.pl . Raz, że mają dekoracje inne niż gdziekolwiek indziej, a dwa że są to rzeczy bardzo dobrej jakości. Zero chińszczyzny! Wszystko niemiecka konstrukcja. Wysyłka bardzo szybka, kontakt ze sklepem na duży plus.

Gość gość
Internetowo kupowałam nam chodniczek od przedpokoju i dywan do pokoju córki na stronie https://7kd.pl/. Wszystko super, mocna jakość tworzywa nic się nie zdziera nie ma problemów z odkurzaniem czy czyszczeniem na mokro. Jestem mega pozytywnie zaskoczona bo w sumie dywany nie były jakieś super drogie.