Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktamjedna pracownica

I co ja mam zrobić z tym moim dzieckiem

Polecane posty

Co wyjdę z nią gdzieś w gości, atak histerii, a potem zapalenie oskrzeli. 6 tygodni temu miała zastrzyki, byliśmy na roczku, rozhisteryzowała się tak bardzo, ze dziś jest 6 dzień zastrzyków a mi zdrowieć nie chce. I co mam teraz siedzieć z nią w domu do końca jej roczku, bo dziecko nie akceptuje wychodzenia w gości, a jak już idziemy to robi takie szoł, że zawsze wraca chora jak pies.... Masakra mała ma 5 miesiecy. Goście mogą być a owszem, ona bardzo lubi, ale tylko u nas w domu, a w gości iść to już nie i koniec....

Gość a skąd te napady
histerii ?

Gość ty na poważnie
Ty na poważnie wymyśliłaś taki problem czy to tylko dziwna prowokacja? W obu przypadkach polecam kurs przyśpieszonego dojrzewania przy pomocy psychologa, bo naprawdę to TY potrzebujesz pomocy, i to pilnej pomocy. Bo to z tobą jest coś nie tak.

nie mam pojęcia, nie boi się ludzi, imprezki zawsze w tym samym składzie. Doszłam jednak w wyniku obserwacji, że jest bardzo mocno związana ze swoim łóżeczkiem, chce spać tylko w nim i już! Brałam do gości jej łóżeczkowe zabawki nawet kocyk i poduszkę, działało jak miała około 3 miesięcy, teraz więcej rozumie i w konia robić się nie da. Lubi towarzystwo, dzieci, ale jak widzi, ze nie jest u siebie, mimo, że ma taką samą opiekę, dostaje totalnej wścieklizny

Ja na poważnie.... A co ze mną może być nie tak??? Przecież to nie ja a dziecko histerii dostaje.... Poza tym, hehehe byłam na kursie o wychowywanie dzieci:), z przyczyn takich a nie innych, musiałam go zrobić, ale o histerii niemowlaka, bo idzie w gości tam nie mówiono, raczej jak radzić sobie z trudną młodzieżą i zbuntowanymi małolatkami

przeczekać młoda jest cwana jak piszesz i tak histerycznie reaguje na wyjście z domu, widać taka jej obecna "uroda" ale minie..kiedyś uszy do góry :)