Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowy orzeszek

Bolące piersi

Polecane posty

Witam mam 28 dzień cyklu od ok 2-3 dni strasznie bolą mnie piersi. Nie biorę tabletek anty. Raczej wątpię żeby była to ciąża (używamy prezerwatyw chociaż wiadomo ryzyko zawsze istnieje). Miałyście już tak? Mój cykl trwa średnio 30 dni i jeszcze takiej sytuacji nie mialam :(

oj tam oj tam .organizm kobiety to nie maszyna :P bolą cie na okres mnie też zawsze bolą na okres . raz mnie nie bolały to zaczęłam się martwic , a okres dostałam jednak :P także nie martw się czasami bolą czasami nie.

własnie przed czuję że sa spuchnięte i obolałe. Chłopak mnie dzis przytulił na do widzenia i myślałam że zwariuję :(

Wiesz, większosc dziewczyn narzeka,że przed miesiaczka odczuwa bole zreszta ja osobiscie tez. Po tym zreszta poznaje kiedy mi sie zacznie :) jednak skoro piszesz, ze Twoje bole sa tak mocne to idz na badania piesi na mammografie teraz przypuszczam,ze sa darmowe w niektorych centrach medycznych. Warto

Dziękuję bardzo :) naprawdę uspokoiłam się trochę

Zgadzam się, że ten ból jest naturalny. Ja odczuwam podobny dyskomfort na kilka dni przed miesiączką. Czasami ten ból jest wyjątkowo uciążliwy i aż ciężko zakłada mi się bieliznę.