Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulu gula .

czy duzo sie tyje w ostatnich tygodniach ciazy?

Polecane posty

Gość zulu gula .

Witam. jestem obecenie w 33 tygodniu ciazy i jak do tej pory przytylam 13 kg. Nie wiem czy to malo czy to duzo...Nie wiem ile jeszcze moge sie spodziewac kilogramow? Jak myslicie ile mniej wiecej moge jeszcze przytyc? Bardzo dziekuje za wszyskie wypowiedzi!

Gość zulu gula .
na śniadanie jadam michę bigosu i golonkę, żeby dupa bardziej rosła:classic_cool:

Gość Fafinette
na tej stronie masz taki poręczny kalkulator wagi www.animus24.pl

ja do 31 tc przytyłam 14 kg, teraz jestem w 36 tc (od dzisiaj) i ważę o 4,5 kg więcej i na wizycie lekarz mi powiedział że to bardzo dużo 4,5 kg w miesiąc; ale ja mam problem z zatrzymywaniem wody w organizmie i to chyba raczej z tego powodu, generalnie nie powinnam przytyć więcej niż 3 kg do 16 grudnia (wg lekarza) bo wtedy mam cc, a to i tak będzie sporo bo 21,5 na plusie...

Gość duzo duzo
ja 50 kg utylem w ostatnie 2 miechy

hmm każda jest inna i inaczej przybywa tych kg ;) dzisiaj kończe 29tydzień i mam 14kg na plusie,jednym przez całą ciążę tyle nie przybędzie,ale cóż poradzić ;] po sobie spodziewam się, że w 20kg powinnam się zmieścić, Ty też raczej powinnaś się zmieścić choć każdej inaczej przybywa i nie ma co generalizować ;)