Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia03061991

czy to tylko przyjaciel????

Polecane posty

pisze bardzo często z moim przyjacielem i ostatnio napisał mi czy mam może taka piosenkę w której są slowa ...choćby skończył sie świat będę czekał i tak... poszukałam i posłuchałam jest to piosenka.Baflo - Wierny Jak Przyjaciel...lecz po chwili napisał ze już sam ją znalazł........teraz zastanawiam się czy to nie byl jakiś w tym podtekst z jego strony...bo po co by mnie prosił o poszukanie jak za chwilek sam ja odnalazł...proszę napiszcie co wy o tym myślicie

Tekst piosenki brzmi tak : 1. Za firanką świat, który znam od lat Zawsze taki sam, kiedy wstaję Ciągle czekam na, jakikolwiek znak Na jakąś zmianę Ile można tak, przy tym oknie stać Wypatrywać i wciąż mieć nadzieję Że pojawisz się, zauroczysz mnie I nie odejdziesz (hooooo) Ref: x2 Choćby nawet skończył się świat Będę czekał na znak czekał wciąż (wciąż) Choćby nawet skończył się świat Będę czekał i tak wierny jak przyjaciel hooooo x6 2. Znowu patrzę w dół bezimienny tłum Zawsze taki sam się wydaje A ja czekam na jakikolwiek znak Na jakąś zmianę Ile można tak, przy tym oknie stać Wypatrywać i wciąż mieć nadzieję Że pojawisz się, zauroczysz mnie I nie odejdziesz (hooooo) Ref: x2 Choćby nawet skończył się świat Będę czekał na znak czekał wciąż (wciąż) Choćby nawet skończył się świat Będę czekał i tak wierny jak przyjaciel