Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

speeedyyy.

mam dosyc

Polecane posty

mam dosc , nudze sie , jestem pokłócona z całym światem, a moja kumpela wiecznie gada tylko o sobie.Chłopak mnie olał, zycie jest do bani! dziekuje za uwage

Gość bez ceregieli
tu nie ma co sie pocieszac...trzeba rozwazyc czy rzeczywiscie lubie zwracac na siebie uwage, czy moze zaczac powaznie szukac mocnego stryczka i drzewa nie dziekuje i nie pozdrawiam 🖐️

jestem tak wkur... ze zaraz cos rozpie... , probuje sie czyms zajac ale wszystko jest bezsensu, chyba zostaje leciec po browarka..:D

Gość tru true tru
to troche tak jak ja nie wiem co mam zrobic ze swoim zwiazkiem, czy w ogole ma jakas przyszlosc czy nie, ale do konca tygodnia niestety sie nie dowiem przez odleglosc dzielaca mnie od mojego faceta (choc w sumie nie wiem czy on ciagle postrzega nas jako pare czy juz nie - kiedys poklocilismy sie i milczelismy przez tydzien i okazalo sie ze po tym tygodniu on myslal ze sie przeciez rozstalismy :o ) moj samochod jest u "lekarza" przez co strasznie ubolewam i martwie sie o niego :o musze pisac zjebana prace magisterska ktorej mam dosc powyzej glowy :o mam wszystkiego dosc :o