Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak se rozkminiam

Jacy faceci odpadają u Was na wstępie?

Polecane posty

Gość chlopekk roztropekk
Błażejka hehehehehe... ;D

Gość msewe
Mam faceta więc napiszę jak było kiedyś :p Odpadają: dresiarze alkoholicy bez zębów brudasy bezguścia jeśli chodzi o ubiór (ogólnie zaniedbani) bezrobotni żerujący na rodzicach (bezrobotni z lenistwa a nie z braku pracy) bez wkształcenia nudziarze cioty . . . Na szczęście trafiłam na ideał :)

Gość llllaala
brudasy, bez ambicji, cioty, wysocy (pow 180), dresiarze, mlodsi ode mnie

Gość miszekkkk
mało inteligentni grubi niscy rudzi niezaradni cieple kluchy bez poczucia humoru mało mówni dresy koksiarze brudni i zaniedbani z długimi włosami frajerzy :)

Gość miszekkkk
palenie mi np nie przeszkadza jak lubi niech pali czsem tez sobie zajaram a co tam :P

Gość maIina z truskawka
bez charakteru, brudni, smierdzacy, zle ubrani, noszacy adidasy do garnituru ;) niscy (ponizej 165), wysocy (powyzej 175), mameje, bez poczucia chumoru , z brzydkimi oczami to chyba tyle :)

Gość Wracam do domu
:)

Gość kogo to obchodzi:D
pasztety

1. nie zadbane dłonie i paznokcie ( jak pomyśle ze facet z takimi obgryzionymi paznokciami miał by mnie dotknąć to aż mi ni dobrze blee) 2. śmierdzący 3. narcyzy

Gość mis ejdżent
odrazu odpadaja faceci: bez wyksztalcenia playboyowaci przyglupi dresiarze milosnicy techno i disco

Gość iubujyhv
niski kościotrup / grubas bez samochodu bez pracy zaniedbany z brzydkim oddechem i zebami fuj ubiór jak wieśniak białe buty :O masakra? niemeski głos nieśmialy niekulturalny z brzydką klatą i płaską dupą nieowłosiony jak dziecko "wylansowany" interesują go imprezy w klubach, a w domu nic nie naprawi możnaby wymieniać i wymieniac....

Gość Deidrer
same niczego sobą nie reprezentujecie ale wymagania to macie, głupie spasione kierdy

Gość KAMENE KAMENE YEEPA YEAHHH
-niźsi odemnie (chociaz tym problemu raczej mnie ma bo mam niespełna 164cm wzrostu) -dresiki i budowlańce (nie żebym miała coś do budowlańców ale,poprostu inny poziom :O) -za chudzi -debile -zakochane w sobie dupki -chamy i prostaki -za bardzo napaleni (którzy już na pierwszej randce składają mi propozycje na seks...:O) -fleje i brudasy wiekszość z wyżej wymienionych wogóle do mnie nie startuje bo sami wiedzą że nie mieliby szans...ale,napisałam którzy ewidetnie by odpadli :O:P -

Gość tztztzttttt
frajery, ktore nie maja pracy ani planow na siebie, dresiki. z owlosionymi pachami!!!!! najlepiej, zeby fagas nosil damskie ciuchy i dbal i siebie oraz dobrze zarabial i byl wygadany!!!

Gość nigdy w życiuuuuuuuuuuu
ideały(zawsze jest jakiś haczyk) biedni pedały metroseksualni a ostatnio żonaci....

Gość A rudzi?
Też od razu odpadają? niezależnie jakiego typu urody.

Gość Anatin
*cudzy *mający wąskie horyzonty myślowe, nietolerancyjni, niekulturalni *nie mający własnych zainteresowań *nie dbający o podstawowe zasady higieny *zbyt kontrolujący siebie(bojący się co ludzie powiedzą, jak np. będę chciała zatańczyć z nim walca na bosaka na głównej ulicy w środku dnia) *nie poukładani ze sobą samym *nieodpowiedzialni *last but not least: pijący alkohol(w jakiejkolwiek ilości, mam dość doświadczeń z pijanymi w rodzinie), ćpający, fajczący!

Gość hehe he hehehe
hahahaha, nieźle się uśmiałem to może teraz dla odmiany o kobietach,a tu wystarczy jedno H I P O K RY T K I .

Gość taki odpada
z tych na pierwszy rzut oka: -noszacy jeansy -typ pakera z silowni -typ "dyskoteka" -przeklinak, ale taki prymitywny, bo sa i tacy co klna z wdziekiem z tych nastepnego kontaktu: -nieinteligentny -nie znajacy poprawnej pisowni i mowy jezyka polskiego -bez poczucia humoru albo z nieodpowiadajacym mi -niepotrafiacy gotowac -bez prawa jazdy -fan futbolu -sluchajacy dicho, techno i innego szmelcu dla prymitywow

Gość do taki odpada
a co zlego w jeansach?

-Brzydcy , źle ubrani -Niscy -Bez poczucia humoru -Głupsi ode mnie -Niedojrzali fizycznie i psychicznie -Nieodpowiedzialni -Dresy, metale, ,punki, rastamanie -Nieporadni -Mamisynki -Kluchy, ciapciaki, mało stanowczy, wstydliwi, zrzędy, marudy -zarabiający o wiele mniej ode mnie - No i oczywiście z małym temperamentem, tacy którym wystarczy seks raz w tygodniu , nie lubią urozmaiceń, waligruchy (z tym ,że to już się później okazuje)

Gość kurefka69
noszacy dzinsy/garnitur sluchajacy czegos innego niz techno ponizej 45 w bicepsie kulturalny

Właśnie, co złego w jeansach? Czy twoim zdaniem oni wyglądają źle? : http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/03/brad-pitt-maddox-pax-mars.jpg http://www.johnnydeppfan.com/candids/c211.jpg http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/02/hugh__oPt.jpg W ogóle spotkałaś kiedyś faceta ,który chociaż raz nie nosił jeansów? :D

brudasy i zaniedbani palacze grubasy bezrobotni (nie chwilowo, tylko pasożyty) Nudziarze bez pasji tępaki kibole a przede wszystkim MAMINSYNKI bleeeeee

Gość biedni.
biedni