Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka '/'

25 groszy, o to prosze :)

Polecane posty

Gość jolka '/'

czy moze mi ktos z was podarowac 25 groszy? Nie mieszkam w polsce a zrobilam test na dopasowanie diety i oplata jest tylko za pomoca smsa.. strona to dopasujdiete.pl - podaje zebyscie mogli sprawdzic ze to prawda i nie naciaganie na jakies wieksze wydatki

Gość jolka *-/
Aby uzyskać kod dostępu, Wyślij SMS na numer 92568 o treści ap.dieta25 Pamiętaj, Dzisiaj trwa kampania promocyjna kod za 0,25zł.

Gość jolka *-/**
Aby uzyskać kod dostępu, Wyślij SMS na numer 92568 o treści ap.dieta25 Pamiętaj, Dzisiaj trwa kampania promocyjna kod za 0,25zł.

Gość mijak
czesto pisza, ze opalta niewielka a potem okazuje sie ze z 25 gr robi ise 40 zl.. serio kiedys horoskop wykiplam nieswiadoma za 40 zl;/

Gość mijak
podaj te strone to sobie przeczytam regulamin i jesli nie bedzie malym druczkiem ze cos jest drozej to ci wysle tego smsa

Gość ooooooooooohahahahaha
Ja Ci wyślę nawet 2500zł? :D

Gość jolka *-/**
malym druczkiem jest ,, Płatność SMS dostępna w sieciach Orange, Era, Plus GSM i Play / także w Heyah, Sami Swoi, Tak Tak, Simplus, Orange GO, POP. (1) Koszt kodu w promocji to tylko 25 groszy.,, to samo co duzym :)

Gość dzifny
jolka, wypierdalaj stad, bo zglosze to zaraz ;)

Gość dzifny
W przypadku dokonania płatności za pomocą usługi SMS Premium. Wiadomość o podanej treści należy wysłać na numer 92568, koszt wynosi 25zl netto, 30.50zl brutto, każdy kod należy wykorzystać w ciągu 48 godzin.

Gość 2345hgdf
oszusci smsem 25 zl :d

Gość jolka *-/**
czemy zaraz wypierd.. to nie moja strona.. ja tylko test zrobilam a skad ty masz info te tak duzo to kosztuje?

Gość mijak
wiedzialam, ze tak jest.. ja juz sie nacielam wiec nie wyslam. 25 gr mi nie szkoda, ale 25 zl piechota nie chodzi wiec sory ale nie

Gość jolka *-/**
jak oszuscie to tym bardziej trzeba naglosnic

Gość czyli Jolka chciała
was naciągnąc na 25 zeta. ja tez nie mieszka w Polsce i co z tego? przecież i tak mozna wysłać smsa.

Gość nibylandiajka
napisz do mamy

Gość jolka *-/**
Sorry Widze ,ze to oszusci, no po prostu polak potrafi.. Ciekawe czy prawie tysiac osob sie na to nabralo, czy z du..py te liczby

Gość jolka *-/**
Nie mieszkam i telefonu polskiego nie mam- i bede wdzieczna jak mnie uswiadomisz jak w takiej sytuacji mam smsa wyslac, bo czasem potrzebuje ( ale teraz juz sprawdze te ceny dokladniej)

Gość mijak
ja sie kiedys nabralam na horoskop jak juz wspomnialam i od dzis nie ifam takim stronom zawsze jak haczyk