Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta-delicja

O co mu chodzi??

Polecane posty

Gość marta-delicja

Wyobraźcie sobie, że jest chłopak i dziewczyna, on ma 29 lat, ona 25 lat, spotykają się od 7 miesięcy, on ma swoje mieszkanie od 4 miesięcy, spotykaja się codziennie, ona u niego śpi codziennie itp. ale nie mieszkają razem, tylko pomieszkują, czy jak to nazwać? Więc skoro i tak ona codziennie u niego siedzi, dlaczego on nie proponuje jej wspólnego zamieszkania?? Na takie pytanie zadane przez nią, on twierdzi że chce pomieszkać sam, ale jak to skoro i tak ona codziennie u niego jest... Nie rozumiem??

nie rozumiem po co chcesz z nim tak szybko zamieszkać. nie ma do czego się pchać, a 7 mies to niewiele żeby się dobrze poznać

Gość marta-delicja
Może i tak, ale chciałabym się już ustatkować, a takie pomieszkiwanie to tylko wygoda dla niego, nie dla mnie. Boje się że on nie traktuje mnie poważnie, dlatego nie chce wspólnego zycia.

i dlatego nic na siłę, poczekaj aż sam będzie chciał żebyś się przeprowadziła, daj mu zatęsknić i parę razy nie zostań na noc, wymyśl jakiś powód

Gość marta-delicja
Bede musiała tak zrobić, ale szkoda, że on woli mieszkac sam :/ ... mimo wszystko i tak mi przykro.