Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rów w doopie

Mam doła głebokości rowu mariańskiego, jak zapomnieć o facecie?

Polecane posty

Gość rów w doopie

Kurwa jego psia mać. Dwa lata wzdychałam do faceta, przełamałam się dwa miesiące temu i do niego napisałam na facebooku jakieś chujowe wypociny próbując go sobą zainteresować i zwrócić na siebie jego uwagę, ale wyraźnie nie był zainteresowany, bo rzucił mi tekst: "Pozytywnie mnie zaskoczyłaś. Pozdrawiam." :o Po tej porażce przestał mnie interesować, a właściwie przestał wyzwalać we mnie takie emocje jak kiedyś, jakaś nadzieja była, ale próbowałam ją wypierać ze świadomości i takim sposobem przez dwa miesiące żyłam jak w bajce bez żadnych zmartwień z takim ułatwieniem, że nie pojawiał się na mojej uczelni przez miesiąc. Dzisiaj zobaczyłam go w tłumie i wszystko wróciło. Ja pierdolę, znowu to samo! 😭 Jakie są sposoby na nieszczęśliwą miłość? Nowa nie wchodzi w grę, bo i tak mnie nikt nie zechce, wypieranie się uczuć to rozwiązanie tymczasowe, a czekać aż przejdzie samo to ja mogę do usranej śmierci. Znacie coś skuteczniejszego? :(

Gość jakmoznaaaaa
Nie zname :-o Tez sie nieszczesliwie zakochalam, nie martw sie, nie jestes sama :-o Ja sooe tlumacz to tak: czas leczy rany.Jakos minie :)Chociaz jeste ciezko 😭

Gość rów w doopie
Chryste, życie jest zjebane w chooy 😭

Gość jakmoznaaaaa
poplaczmy razem 😭 😭 a ja sie dalam wykorzystac jak gowniara.Oddalam wszytsko, a w zamian nie dostalam nic, a racze kopa w doope :-o 🖐️

Gość werererew
jAK ZAPOMNIEC.Mnie tez facet olal. A jego zachowanie wskazywalo na to ze naprawde mu sie podobam. 1 dnia- mowi ze jest sczesliwy a na 2 ze nie ma to sensu zenic nie poczul do mnie. Nie rozumiem tego.Zwariuje zaraz.

Gość rów w doopie
W kupie raźniej, wesprzyjmy się 😭🖐️ jakmoznaaaaa, czyli masz przeyebane po całości, a ja przy takich błahostkach płaczę 😭 Chociaż w sumie już wolałabym, żeby i ktoś mnie wykorzystał, bo to przynajmniej równa się jakiekolwiek zainteresowanie, a mnie to nawet kijem pewnie żaden nie chciałby ruszyć :o😭

Gość werererew
U mnie taka historia.Zanjomosc netowa5 tyg.Non stop kontakt..Ja polska on anglia.Ale jestesmy z tego samego miasta.Przyjechal na urlop.W piatek 1 spotkanie.Winko swiece- przytulalismy sie, calowalismy tylko tyle.Mowik ze jest szcesliwy ze mnie poznal. W sobote 2 spotkanie.Chcial spedzic ze mna caly wieczor i noc.Zamowlsimy pizze , rozmawiaslimy, siedzielismy obok siebie przytulal sie do mnie. W ewnym momencie zrobil sie jakis dziwny.Zamyslony, myslami gdzie inedziej.Pytam sie co sie stalo.A o nic.Ale w koncu powiedzial ze to nie ma sensu.ZXe nic nie poczul.I doslownie tak jagby uciekl. Dal mnie to bylo bardzo dziwne zachowanie.A jak wy sadzicie?

Gość rów w doopie
W sumie niepotrzebnie się teraz żaliłam, bo idę na zajęcia i będę siedzieć z posępną miną, bo tak mi koorwa źle. A jak jeszcze tego ciołka zobaczę to już kompletnie się rozkleję w jakimś obskurnym kiblu 😭 werererew, rzeczywiście dziwne bardzo, bo jego czyny wyraźnie świadczyły co innego. Może kogoś ma w tej Anglii? 😭

Gość werererew
On ma dziecko. I odrazu po przylocie do polski pojechal do corki.Byl tam 2 dni.W czratek i pol piatka.I mozliwe ze cos tam z bylo doszlo miedzy nimi. pOiwedzial ze nie jest chyba gotow na nowy zwiazek.Ze nie potrzebnie tam odrazu jechal a jak to mowil mial lzy w oczach.

Gość jakmoznaaaaa
Mi tez powatarzal, ze chce, ze mu zalezy, ze chce zebysmy zamieszkali razem...on robi muzyke, kilka piosenek stworzyl dla mnie .Dzwonil do mnie, mowil, ze mu zalezy.Mielismy cudowny seks, a tu ciach, po pol roku sptykania sie, poprostu zostawil mi wiadomosc na sekretarce :-o ze on dluuugo myslal, ze to nie ma sensu, ze ja jestem za dobra dla niego, ze on jest hooyem , ze ja niby zasluguje na kogos innego.Gowno prawda:( tak bardzo mi zalezalo, tak bardzo mu sie oddalam, poswiecilabym wszytsko dla niego, wyprowadzilabym sie dla niego z moyego miasta, wszystko:-o a on? tak poprostu z dnia na dzien tym yebnal 😭 minelo juz prawie 3 msc , a ja nie moge o nim zapomniec.Byl cudowny w lozku :classic_cool:i czasem tak sie zastanawiam, czy ja przypadkiem tak strasznie za tym lozkiem nie tesknie :) bardziej niz za nim.wYDAJEMI SIE, ze przez ten seks sie tak zaangazowalam :-o

Gość werererew
U nas bylo nie samowite przyciaganie. Gadalismy po kilka h dziennie na skype.Widzielsimy sie w kamerce.Mielsimy tyle tematow do rozmow i nigdy sie nie konczyly. Chcial mnie zabrac do anglii albo on mial wrocic na stale.Mialam jechac do niego na swieta a potem razxem wrocic na sylwestra,Jeszce w piatek mowil ze nie mowi nikomu9 znajomym z polski ze wrocil bo zaraz beda chcili gdzie sgo wyciagnac.A ten urlop cche spedzic ze mna.A tu takie cos .Nie dcoeira to do mnie ze to koniec znajomosci.

Gość ksajdnjaASD
Eh, dół o głębokości rowu mariańskiego to jeszcze żadna tragedia. Ja mam doła wielkości Kanionu Kolorado :O I albo z niego wyjdę, albo przeczeszę skały, może ktoś mnie wyciągnie przypadkiem.