Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaadddday

zły dzień

Polecane posty

Gość baaaadddday

ogólnie to humor mam do bani. jest mi strasznie i beznadziejnie smutno. wogóle czuję się jak ostatni człowiek na ziemi, ludzie w szkole omijają mnie z daleka, jakbym była trędowata, nikt się do mnie nie odzywa i wszyscy traktują mnie jak powietrze. normalnie życ się nie chce!!!!

Gość Aniulaaaaaaa
a czemu Cię omijają może wyluzuj i sama zagadaj to nastepnym razem Ciebie ktoś zagada

Gość vifonowa tralala
mam dokladnie to samo....

Gość Aniulaaaaaaa
nie macie nawet jednej koleżanki z ławki?

Gość baaaadddday
myslisz że nie próbowałam? zaczepiam ludzi, próbowałam z nimi rozmawiać ale oni zbywają mnie po jednym pytaniu. i nie jestem wcale brzydka więc nie wiem co ich we mnie odtrąca

Gość mnie wkurwiaja reklamy
kurewskie wpierdalajace sie na kafe i to ze kurwa nie moge nic sprawdzic, bo przeszkadza mi dziecko do chuja.

Gość baaaadddday
niestety nie. na lekcjach siedzę sama.

Gość vifonowa tralala
ja mam jedna dobra kol w klasie i 2 kolegow... ale nie trzymam sie z cala klasa... w ogole ta moja kolezanka to zupelne przeciwienstwo mnie. trzymam sie z nia tylko zeby sama nie chodzic... a wkurwia mnie niemilosiernie :O

Gość baaaadddday
do: vifonowa tralala, moze załóżmy jakiś klub albo coś no sama nie wiem. ludzie są naprawdę dziwni. pozdrawiam :)

Gość baaaadddday
ja nie mam nikogo. chyba już takie moje powołanie żeby cierpieć w samotności

Gość Aniulaaaaaaa
Wiecie co mam 25 lat ale jak patrzę teraz jakie bezczelne jest gów...iarstwo, jak dziewczyny robią z siebie małe dzi..wki że jak bym teraz musiała chodzić do szkoły to wolałabym nawet nie musieć z nikim gadać bo niestey jest tak że młodzież robi rzeczy wbrew sobie aby należeć do jakiejś paczki co jest tragedią-zrozumiecie za kilka lat. Nie mówię że u Was tak jest...ale tak jakoś mi się nasunęło..

Gość vifonowa tralala
smutne jest to kiedy np. nie ma tej mojej kolezanki a ja siedze sama, nikt do mnie nie zagada... czasem bywa tak ze przez cale 8 godz w szkole z nikim nie rozmawialam... siedzialam na przerwach sama i modlilam sie zeby byc juz w domu :( albo udawalam ze gadam z kims przez telefon-wiem zalosne :(

Gość baaaadddday
właśnie sie tak zastanawiam. może dlatego że nie klne, nie noszę markowych ciuchów, nie ubieram sie jak......dz***** ludzie mnie omijają szerokim łukiem? dzis rano jak przebierałam się w szatni na w-f to słuchałam jaka to super impreza była zorganizowana przez moją klasę. szkoda że ja nic io tym nie wiedziałam.

Gość baaaadddday
ja nie gadam przez telefon, zazwyczaj się uczę na przerwach. i też z nikim nie gadam

Gość Aniulaaaaaaa
w samotności :) ludzie są różni i dlatego jedni się lubią a inni nie ale może w kolejnej szkole ( nie wiem w jakim wieku jesteś) poznasz kogoś podobnego do siebie i będziecie mieć o czym rozmawiać bo ja jestem otwartą osobą ale doskonalę Was rozumiem bo na przykład w pracy moje dwie koleżanki z działu są tak specyficznymi osobami że nawet na papierosie czuję się tak nieswojo że nie umiem z nimi gadać o niczym - mamy zupełnie inne swiatopoglądy usposobienie podejście do życia styl bycia itepe... poprostu jak luzie są do siebie podobni to będzie im się dobrze rozmawiało o tzw pierdołach jak i nie będą czuć się nieswojo kiedy będą poprostu obok siebie nie wiem- robiąc coś- ale milcząc :)

Gość vifonowa tralala
a co do imprez (przewaznie osiemnastek) to nikt mnie nie zaprosil :O zazwyczaj zapraszaja wiekszosc klasy, mnie nigdy... w sumie to i tak bym nie przyszla. W dupie teraz ich mam. A poza szkola masz jakis przyjacioł albo kolezanki/kolegow?

Gość Aniulaaaaaaa
ale nie róbcie nic na siłę może trochę wyluzujcie ale nigdy nie udawajcie kogoś innego najważniejsze że nie robicie z siebie dzi...ek macie szacunek do siebie a nie odwalacie jakiego debilizmu żeby zwrócić na siebię uwagę czy być śmiesznym..

Gość baaaadddday
mam jedna koleżankę ze starej szkoły ale rzadko się widujemy. ona też nie ma za bardzo czasu żeby do mnie nawet sms-a naskrobać. założe się że mnie też nikt nie zaprosi na 18-tki. ale mam to gdzieś. wolę topić sie w swojej samotności niż iść do kogoś

Gość Aniulaaaaaaa
powiem Wam przykład wracałam ostatnio z uczelni kiedy wsiadła paczka , chyb a3 chłopaków i 4 dziewczyny na oko ok 17 lat. Laska z makijażem jak mała dziw..ka zaczęła się całować z kolesiem który zdecydowanie był nie wyrośnięty ale po zaroście można stwierdzić że duużo starszy i wogóle jaakś patologia z niego ( miał ok 27 lat na oko) i jak ta dziewczyna zaczęła mu wkładać język do gęby to on jej włożył rękę po kutrkę no wiecie gdzie. myślę sobię kij im w oko. (dziewczyna- ta ubrana i wymalowana jak mała kur..wka-ewidentnie przywódczyni stadka)strasznie się śmiała i mówiła do koleżanek "o patrzcie jak się patrzą ( mówiła o ludziach) no i potem hi hi hi hah ha ha i podeszła do drugiej swojej koleżanki i obie tym razem zaczęły się całować a potem ta smama laska podeszła do drugiej koleżanki i też jej włożyła język zaczęła się z nimi całować. WPatrząc na te dziewczyny było mi ich poprostu ku..wa szkoda ciekiewe co o sobi epomyślą jak zmądrzeją za kilka lat...ciekawe czy stwierdzą że warto było w autobusie zachowywać się jak małe dzi..wki, to były dzieci!! i wtedy wielka przywódczyni stadka zaczęła się śmiać tak głośno że myślałm że wyciągnę ją z autobusu i spiorę tak że ten pustak jej odpadnie...Najgorsze jest to że to gówniarstwo myśli że to jest fajne, że oni są fajni..żenada ..tylko lałabym taką patologię bo inaczej tego nie nazwę

Gość baaaadddday
ja jestem wyluzowana, nawet sie czasem do kogoś uśmiechnę ale nikt mi uśmiechem nie odpowie. czasam mam wrażenie że jesttem niewidoczna, jakbym była poza światem, zwykłą materią, której nikt nie dostrzega.

Gość baaaadddday
prawdziwa żenada masz rację ci ludzie nie widzieli jak bardzo są beznadziejni. ja jak takich widzę to mi się niedobrze robi.

Gość Aniulaaaaaaa
taki przykład dla którego cieszyłabym się ze swojej samotności ( oczywiscie do czasu kiedy w nowej szkole poznałabym normalnych ludzi) wolałabym to niż presja otoczenia żeby nie wiedzieć kiedy stać się taką ja jedna z tych głupich lasek z autobusu. A słysząłyście o najnowszej zabawie gówniarek w słoneczko? Kiedyś grało się w butelkę teraz słyszałam że w kółku kładą się rozebrane dziewczyny ( dziewczynki!) a koledzy każdą po kolei ..no wiecie ..na każdej po kolei się kładą i wiecie co robią !! to jest masakra to co się dzieje!! poprostu tragedia

Gość vifonowa tralala
taak o tym skandalu ze słoneczkiem slyszalam... masakra :O tak bardzo bym chciala zmienic towarzystwo.. moze za rok juz bede studiowac, albo uczyc sie gdzies dalej to moze uda mi sie znalezc lepsze towarzystwo. Ja wiem, ze kolezanki z klasy mnie obgaduja, nie z powodu wygladu, bo brzydka nie jestem, ale z powodu zachowania, ze sie nie integruje z klasa, ze nie uczestnicze tak aktywnie w zyciu klasy...itp. ale to nie jest ich problem, ja nie umiem sie z nimi dogadac.. mamy zupelnie inne zainteresowania, poglady... ja sie nie bede do nich dostosowywac

Gość Aniulaaaaaaa
No ciekawe jakby się czuły na Twoim miejscu!! Ignorantki!! no właśnie ludzie są beznadziejni nie umieją postawić się na miejscu drugiej osoby bo są egoistami i poprostu idiotami..Trzymaj się i nie martw się aż tak..dobrym pomysłem może być znalezienie sobie hobby..areobik, taniec, jazda konna cokolwiek lubisz :) trzymajcie się :)

Gość baaaadddday
dzięki wielkie za rozmowę :) już lepiej sie czuję :)

Gość vifonowa tralala
ja tez dziekuje pozdrawiam :)