Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaamadziaa

ile zarabiacie ia za jaką prace???

Polecane posty

Gość madziaaamadziaa

jestem ciekawa ponieważ w moim regionie są niskie zarobki... i chcialabym porownac

Gość 1/2 etatu
700 zł na ręke

Gość madziaaamadziaa
a jest ktoś tutaj co sprzedaje ubezpieczenia?

Gość retyuwiju
1200 cieć

Gość tu09tu09
Ja w ostatniej pracy karmilam konie w stajni za 300 zl na mc, i to co dzien, weekendy tez. :(

Gość komunistaaa
inżynieria - 30 tysięcy funtów rocznie

Gość fajne jest
3500 elektryk;)

Gość mała mi :P
2400zł na rękę-praca w kwiaciarni

Gość kubek w kwiatki
21oo sprzątam w kilku firmach na zlecone ,praca miala byc chwilowa ,ale patrzac na zarobki w kraju chyba będę sprzatać dalej

Gość 500-600zł
miesięcznie na robieniu bizuterii dla koleżanek i znajomych.

Gość wredota mizerota
2 000 zł - księgowa... Aż chce mi się do kwiaciarni iść pracować, po tym co czytam ...

Gość hehehe no wlasnie
jaka to w kwiaciarni odpowiedzialnosc a ksiegowa łeb musi mieć nie od parady. tak to juz jest, że idiota zarabia więcej jak uczony

Gość kjhkh
przedstawiciel linii lotniczych, 5800, tez chetnie zamienilabym sie z pania z kwiaciarni;)

Gość nana123456
lekarz dentysta 2800 na reke

Gość wredota mizerota
nie o to chodzi - bo każdy powinien za swoją pracę dostawać pieniądze, które pozwolą mu godnie żyć... A w naszym kraju niestety tak to wygląda, że dostajesz tysiąc na liście, tysiąc pod stołem, i wszystko niby gra .... A Ty pracowniku masz się cieszyć z tego co masz.

Gość kubek w kwiatki
hehehe no własnie skoro nie jesteś idiotą to dlaczego ty i tobie podobni "wykształceni"godzą się na takie upokarzające zarobki?a moze czekacie żeby znów tak jak 30 lat temu robole wam wywalczyli dobrobyt

Gość wredota mizerota
że nie wspomnę o tym, że urlop to można sobie wziąć te 26 dni w teorii a w praktyce masz urlop około 15 dni w roku, a resztę darujesz, ku chwale ojczyzny, bo szefowa nie pozwala.... A co odpowiedzialności - pierdzielniesz się z podatkami klientów to Skarbówka zrobi Ci tak koło tyłka, że klient z biura odejdzie i narobi opinii. A, że sami kombinują jak konie pod górkę, to w momencie kontroli zapominają, byle biuro obciążyć. Eh, dajcie spokój - niby normalna robota z perspektywami, ale na wszystko co powiesz, zrobisz, musisz mieć tzw "dupochrona"

Gość mała mi :P
chociaż pracuję w kwiaciarni nie uważam się za gorszą:) jestem tak samo po studiach jak i Pani od Księgowości..a to ,że zarabiam więcej niż ona to nie moja wina pozdrawiam serdecznie

Gość bo hehehe no właśnie
wyżej sra niż w głowie ma

nana a zapytam się w z jakiego miasta jesteś??i czy masz prywatny gabinet czy przyjmujesz gdzies państwowo (szpital,przychodnia)..jesteś na stażu czy dłuższy czas pracujesz w tym zawodzie??Moim zdaniem bardzo mało zrabiasz :(

Gość sciemnacze
z was

Gość jghjg
mała mi :D i bardzo dobrze .. faktycznie widać jaka ona wykształcona , że tak obraża .

Gość wredota mizerota
kubek w kwiatki - bo jeśli mieszkasz w regionie, gdzie co prawda bezrobocie jest niskie, ale większość ofert jakie masz pracy to TESCO za 1200 zł , poza tym jesteś kobietą w wieku produkcyjnym około 30-tki, która za rok lub dwa może wyskoczyć z macierzyńskim - to cieszysz się , że masz te 2 kafle. Wierz mi szukałam innej pracy - w 4 na 5 miejsc słyszałam tekst: Pani mówi, że ma Pani 30 lat, tak? W CV pisze panna - a jakieś plany na przyszłość Pani ma? Jak mówię, że obecnie nie mam, to słyszę tylko: no tak, dziś Pani nie ma, a po okresie próbnym może Pani mieć.... Wiem, że to niezgodne z prawem, co odstawiają, ale co będę bać na rozmowy dyktafon i każdego po kolei do sądu odsyłać ?

Gość 514 zł ale to jeszcze
tylko dwa miesiące bo jestem kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bezrobotna bo stare dziady i renciści siedzą w robocie a ja jej przez to nie mam

Gość ale o co chodzi ???
2700 na ręke - elektryk samochodowy w ASO