Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko mi na duszy

mam 28lat nigdy nie bylam w zwiazku i nie wierze ze to sie zmieni

Polecane posty

Na pewno jest sporo facetow, ktorzy by dla niej sie poswiecili i ... zrobili jej dziecko ;) A jacek123 z biurem matrymonialnym ... wyskoczyl ;)

Gość Dasertyn
Ja mam 35 lat i również nie mam doświadczeń z kobietami, ale właśnie teraz zaczynam być gotowy na to, aby tworzyć związek w dojrzałej formie. Jesteś młodsza i jeszcze wiele przed Tobą.

śnieg: widzisz, ja mam 25 lat i dalej nie wiem, jak się całuje. Nigdy tego nie robiłem

Gość snieg na rzesachh
@ DeMorai gdybym nie spotkala sie z moim, to nie wiem co by bylo...pewnie dalej mialabym nadzieje ze w koncu ktos sie jednak trafi, a moja rodzina zalamywalaby rece myslac ze jestem utajona lesbijka (nie mam nic do lesbijek, tylko po prostu srodowisko z ktorego pierwotnie pochodze jest jakos tak malomiasteczkowo- malo tolerancyjne)

"nie wiem czemu tak uwazam, chyba jest juz dla mnie za pozno" Moim zdaniem (na podstawie obserwacji samego siebie i własnych wymówek) - uważasz tak dlatego, że to świetna wymówka. "eee, dla mnie jest za późno" - myślisz sobie i machasz ręką. Ale to nie jest tak, że przestaje Cię to męczyć, zapominasz o tym w ogóle, tylko nadal jest źle. Wymówka działa - nie trzeba się męczyć, by coś zmienić. Ale dzięki niej nie jest Ci lepiej. Ale jest łatwiej, wygodniej. Chwilowo. Bo próba zmiany wymaga wysiłku. I jest "niebezpieczna" - o tyle, że może się nie udać. Ale prawda, że bez prób trudno, żeby cokolwiek się udało?

Gość snieg na rzesachh
@ jacek123 ja po tych moich przygodach tez nie bylam prawidlowo wyedukowana, calowanie jeszcze dlugo po tym kojarzylo mi sie ze smrodem piwska i fajek (tak tak-nie wybralam zbyt dobrze;) to ze zaczniesz pozniej nie znaczy ze bedzie zle- wrecz przeciwnie. glowa do gory!!!

Gość qwertyuioppppp
Ja mam 35lat jestem po związku, który się rozpadł...i tez zastanawiam się czy mi sie jeszcze uda. Spotykam samych dziwnych...lub zajetych, a ostatnio nawet takiego , który mi sie podobałi co z tego , skoro nie zadzwonił.... Ech....

Gość do śnieg na rzesach
a jak się poznaliście zeswoim facetem- w jakich okolicznościch, ja nawet nie miałabym odwqagi do nikogo zagadać- fajnie że tobie się udało- nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę

Gość ciezko mi na duszy
moze i macie racje ze to wymowka moze faktycznie mi sie nie cche:O chyba sie przyzwyczailam juz i ciezko mi sie ruszyc bo jakos nie widze w tym sensu

Autorko - masz 10-15% szans na związek. W tym wieku bez doświadczeń może być cholernie ciężko.

Gość asjhbjbb
Wyślij swoje zdjęcie to napiszę Ci czy masz szansę na związek. :)

Gość ciezko mi na duszy
nie mam zdjecia,a poza tymco to ma do tego?

chcesz dziecko to nie ma problemu tylko jak obiesasz ze nie podasz mnie o alimenty..:)

Gość ciezko mi na duszy
:D