Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrory_fanka

Jaki jest najlepszy horror? taki mega?

Polecane posty

Gość horrory_fanka

?? piszcie :) dla mnie BLIZNA 3D a wy jakie uważacie? :)

Gość tu09tu09
martyrs

Gość xcvsdsadfsaf
"Wojownicze żółwie nindza"

Gość horrory_fanka
... ;/ jak macie tak pisać to niepiszcie wogóle... na piszcie jakie sie wam podobały i dlaczego :D

zależy co kto lubi.. ja już w życiu tyle się naoglądalam horrorów, że malo który jest dla mnie "dobry". Zależy też jak to oceniasz czy liczy się dla Ciebie tylko dużo krwi i scen w których się przestraszysz czy cala fabula musi być udana co niestety w horrorach rzadko idzie w parze. Lśnienie pamiętam z tytulu ale jest mnóstwo innych filmów godnych polecenia np. byl film o narzeczeństwie, które wybralo się do lasu tam zostali uprowadzeni przez jakieś malżeństwo psychopatów którzy chcieli a nie mogli mieć dziecka. Tak więc zmuszali porwanych do "zrobienia" im tego dzidziusia a jak nie chceli to byli torturowani. Nie pamiętam tytulu jak wielu innych horrorów które bym polecila.

Gość dsdsfdffsd
lubie o duchach ,te o psycholach to pod thillery ..

Gość xcvsdsadfsaf
Ej przez te żółwie sobie dzieciństwo zmarnowałem :( tak się bałem że do szkoły na biologię nie chodziłem bo w szkole był właśnie jeden żółw w akwarium. A tera to nie mam dobrych horrorów,człowiek już się tak nie boi jak w dzieciństwie :P

jak lubisz o duchach to obejrz sobie paranormal activity ale dwie części jedną po drugiej. Hmmm muszę wytężyć mózg, żeby poprzypominać sobie tytuly ;) co racja to racja dzisiaj już tak na prawdę rzadko który horror jest "straszny" zwlaszcza jak mamy mordercę, który po wbiciu noża w klatkę piersiową i czterdziestu uderzeniach ciężkimi przedmiotami dalej wstaje i goni ofiarę, która podczas ucieczki potyka się o wlasne nogi :classic_cool: a za dzieciaka to się Freddy'ego balo oglądać :D

Gość horrory_fanka
ja lubię horrory w których się po prostu coś dzieje. piła jest dobra. ;) nie lubię jak jest dużo krwi, Blizna jest wyjątkiem, bo na tym się nieźle bałam. a nie pamiętasz tytułu tego horroru o tym narzeczeństwie? Blizna też jest o torturach baaardzo dużo fajnych scen aż mi sie słabo robiło czasem... a to nie był czasem wzgórza mają oczy?

Gość horrory_fanka
Krwawa masakra w Hollywood ;) Klątwa The blair with project

Nie wzgórza mają oczy to bylo co innego... hmm film o którym pisalam lecial jakiś czas temu w niemieckiej tv na proSieben a jak się nazywal? Hmmmm nie mogę sobie przypomnieć ale zaraz poszukam w necie ;) Pila też byla super aczkolwiek ja bym jej do horrorów nie przydzielila. hmm tortury? To obejrz film TORTURED świetna fabula i zwrot akcji polecam :) Lustra 1 i 2 Cold Prey I i II (ale koniecznie obejrz jeden po drugim pierwszy jest trochę nudnawy w porównaniu do drugiego) the hills run red ale mi akurat się nie podobal za bardzo dziecko rosemary klasyk ;) w pogoni za zlem - troche nudnawy i moglo by być więcej akcji ale jakoś mi utkwil w pamięci oglądalam też egzorcystę... tylko mam na myśli tą wersję z afrykańskim kościolem czy jakoś tak rec zaraz pomyślę to coś dorzucę jeszcze.

Gość horrory_fanka
Duch, Blizna 3D, Paranormal activity 1 i 2, Piła 1 2 3 4 5 6, Tunel śmierci, Shutter-Widmo, Teksańska masakra piłą mechaniczną

Gość xcvsdsadfsaf
The blair with project hehe właśnie ściągam sobie ten film bo dawno go nie oglądałem :P no i teraz obejrzę go wersji hd więc trochę inaczej :P

Gość horrory_fanka
Oko to jest zarąbisty film! byłam na tym w kinie i mnie w fotel wgniatało...

Gość dsdsfdffsd
te paranormal czy jakos tak bylo idiotycznie , cos jak bre.. witch (nie chce mi sie w google patrzec) ..

Gość horrory_fanka
A Blizne 3D ktoś widział?

Gość najniższa krajowa
Paranormal activity i czwarty stopień

Gość horrory_fanka
Blizna jest the best i Duch :D

Gość xcvsdsadfsaf
Oko to z jessica alba?? Fajne też są "Lustra" ale nie bardzo straszne :P

Gość horrorala1
Ja lubię:Battle Royale, Statek widmo, Cube

Martwa Cisza czy jakoś tak o kukielkach jakiś Haunted Hill I i II o nawiedzonym opuszczonym szpitalu psychiatrycznym Haunting in Connecticut czy jakoś tak :P Ostatni dom po lewej

Gość taa niedobra pupa
Ja przepadam za horrorami, i najlepsze sa te stare Omen Egzorcysta, DZiecko Rosemary, podobal mi sie tez z ta sama aktorka - See no Evil Niedawno wydzialam tez klasyczny survival - Just after Dawn B. dobry byl tez stary horror Potomstwo ( the brood) stare horrory Wesa Cravena W zasadzie wiekszosc remakow to klapa - jak np. stara i nowa wersja Mgly, podobbnie z filmem Boogeyman, The Amityville horror, Ostatnim domem po lewej... Z nowszych przestraszyl mnie tak naprawde Ring...

ja oglądałam dzisiaj Sąsiad spod trzynastki, japoński horror i mi się bardzo spodobał:P a najstraszniejszy to taki niskobudżetowy był nakręcony kamerą takjakby kręcił go jakiś laik a nie kamerzysta o 4 znajomych czy 3 co wybrali się do lasu gdzie ponoć straszy jakaś wiedźma i mięli nagrać materaiał na studia i wszyscy po kolei ginęli w tajemniczykch okolichnosciach:) Ktoś kojarzy tytuł? To był najlepszy jaki oglądałam

Gość najniższa krajowa
hostel 1 i 2 egzorcyzmy emily rose,ostatni dom po lewej,istota,1408,klątwa

Gość najniższa krajowa
stonoga

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja wam wszystkim polecam horrory japońskie. Są najlepsze. Tam strasza tak ze strach sie bac a nie ma obrzydliwych scen ciecia piła czy hektolitrów krwi. Polecam Shutter Eye Klątwa Kiedy dzwoni nieznajomy. Zobaczcie poczujecie czym jest prawdziwy horror a nie szokowanie obrzydliwością scen w amerykańskich., Pozdrawiam

Gość najniższa krajowa
blue to co mowisz to blair witch project