Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama skowronka27

O której rano wstajecie?

Polecane posty

Gość Mama skowronka27

O której wstajecie i zaczynacie dzień, mamy pracujące zawodowo i te pracujące w domu? Bo moja mała już od 5.30 jest na nogach, ma 2,5 roku, chodzi do żłobka, a ja o tej godzinie też wstaję, bo chodzę do pracy na 8.00 i 1,5 godz. zajmuje mi do niej dojazd.

Gość wstaję o 7
i budzę dzieci, o 8 wyjeżdżamy z domu na 8,30 młodsze trafia do żłobka, na 9 starsze jest w przedszkolu.

Gość Pole obowiazkowe
Ja wstaje o 10,razem z corka,ma 21 miesiecy,zawsze pieknie spala:)

syn 4 lata wstaje 6-7 ale przez godzinke u mie sie sam ogarnac, na 8.30 przedszkole, natomiast ja kilka razy w tyg praca na 7...

Gość Mammammiaa
Ja wstaję o 7:15 Dzień wcześniej szykuję ciuchy synowi do przedszkola. Odprowadzam go na 8, a potem wracam do domu, gdzie jest moja firma :)

Gość vivavia86
4-4.30, pracuję w domu przez ok3 godz. Później budzę synka, i po ok godz odwożę go do babci, ja jadę do pracy.

Gość kljlklk
dzis 11:D ( jestem na macierzynskim (UK) 37 tydzien ciazy) kiedy pracowalam budzilam sie co dzien o 1 50 w nocy..to jest masakra dla organizmu..

Gość dojazd 1,5 godziny - o nieee
Nie wyobrazam sobie tego, z malym dzieckiem. 3 godziny dziennie wyrwane z zycia. Koniecznie zmienilabym mieszkanie albo prace. Choc rozumiem, ze moze z ta zamiana byc ciezko. Ale na przyklad mam znajomych, ktorzy maja swoje mieszkanie w centrum stolicy, ale w nim nie mieszkaja, bo regularnie wedruja za praca, ktora maja caly czas na obrzezach miasta, wyliczajac, by dla obu dojazd byl jaknajkorzystniejszy.

Ja ok 9;00 zaczynam działać w domu, córeczka w zależności od dnia wastaje miedzy 10;00-11;30

Gość zapłakana- no właśnie kto...
10-11 jak mały sie budzi ( 5 miesięcy)

Gość suche gacie na dnie morza
Jezu jak Wy macie dobrze! ja jak pracowalam (jak maly mial 6-11 miesiecy) to wstawalam o 5 i lecialam do roboty, teraz jestem na wychowawczym i wstaje troche pozniej bo o 6-7 - maly ma teraz 1,5 roku..... od stycznia wracam do pracy ;/ tragedia .....