Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok kuźwa szok

moja koleżanka znalazla się w psychiatryku

Polecane posty

mówila kiedys ze facet z którym mieszka znęca sie nad nią psychicznie , ale mi się wierzyć nie chciało bo to fajny gość,przystojny po studiach,teraz nie wiem co mysleć ale to chyba z nią coś było nie tak , bo po nim nie widać zeby był jakimś wariatem,mam pytanie czy spotkaliście się z takim przypadkiem ,żeby po kimś nie było zupełnie widać ,że jest jakiś nie halo

Gość jakaś schizofreniczka była
pewnie

a ja bym sie nie zdziwila,ze to jednak facet ja doprowadzil do takiego stanu,bo tacy co wygladaja na takich dobrych i wspanialych w domu potrafia pokazac co potrafia...

Gość halna wislocka
no no przystojny po studiach to już sobie na chorobę pozwolić nie może :P oj dzieci :D

no, a te wszystkie psychole,co znecaja sie nad rodzinami,to przeciez wszysycy sasiedzi powiedza: przeciez to taki grzeczny,mily pan,kto by pomyslal,ze zone bil,i dzieci...

Gość przykre jest to
ze koleżanka ci sie zwierzyła a na pewno nie bylo jej łatwo a ty ja olałaś, nie uwierzyłaś jej - wyobrażasz sobie jak ona sie poczuła wtedy???

Gość a choj to sem ja
mój brat miał kolege ,który jak do nas przyjezdzał to opowiadał ,ze on kupił ,zonie to ,zrobił dla żonki tamto jego żonka najładniejsza najlepiej gotuje itd a ja do swojego męża mówiłam zeby brał z niego przyład i zachwycałam sie gościem ,i też przeżyliśmy szok bo okazalo sie że ten skurwwwiel przez kilka lat ją maltretował ,zamykał w piwnicy bez jedzenia i picia i wymyślał rózne kary ,dostał 5 latek

Gość wasze ulubione
a moze jest tam bo ma depresje albo cos a nie dlatego ze ejst chora psychicznie?

ona mi tylko raz wspomniała,nie olalam jej wtedy ,ale też nie było klimatu zeby więcej o tym pogadac bo on był zawsze z nami obok,zawsze do niej grzeczny miły ,nigdy wiecej o tym nie mówiła no i ja tez nie pytalam bo tylko lubiłysmy sie a nie przyjażniłyśmy

Gość nnnnnniiiiiio
DEPRESJA jest chorobą psychiczną

Gość często jest tak że dobre
osoby uchodzą za kanalie, a te złe mają super opinię :o

Gość fdfsdfs
jestescie glupi choroba psychiczna a nerwowa to co innego pajace

Gość często jest tak że dobre
ale może być też tak że on jest ok, a ona z niego robi potwora... możliwości są dwie