Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca-colaaaaa

chcę być mamą ale jest problem-npr proszę o poradę

Polecane posty

Gość coca-colaaaaa

Wczoraj szyjka była wyczuwalnie nisko, mogłam dotknąć końcówki, miękka, spulchniona. Wg programów miałam mieć owulację w 17 dc, a mam cykle 28 dniowe, na bank nie mam w 14 dc. Dzisiaj szyjka jest mega nisko, bardzo miękka, otwarta. Czy jest szansa, że zarodek się zagnieździ w ciągu 10 dni? I czy dzisiaj też powinnam się kochać z mężem, skoro od piątku jest codziennie sex? Fakt, że lubimy się kochać, ale nie wiem, czy jest sens dzisiaj, bo niby plemniki są gorszej jakości po tak częstych stosunkach. Doradźcie, co o tym myśleć. Aha miesiączki mam jak w zegarku co 28 dni.

nie rozumiem za bardzo :/ wg jakich programów? Który masz dzisiaj dzień cyklu? W cyklach 28dniowych owulacja powinna być między 12 a 18dc w zależności od długości fazy lutealnej, która dla każdej kobiety jest mniej więcej stała 10-16dni. Za standard przyjmuje się 14dni czyli owu 14dc. badanie szyjki to wyższa szkoła jazdy i dopiero następnego dnia dowiesz się czy to już była na maksa otwarta czy nadal jest. W czasie owulacji powinna być miękka, otwarta, wysoko

codzienny sex to jeszcze przemyślcie, bo z własnego doświadczenia i z tego, co dziewczyny piszą można wnioskować, że plemniki są przez to słabsze. mój gin też to potwierdził.