Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zdołowana świetami

to będą najgorsze święta w moim życiu. Nie chce żeby przychodziły :(

Polecane posty

Gość julka1234
wiesz co jesteś strasznie denna ...:O zastanów się co dla ciebie zresztą dla wiekszości tych wszystkich osłów znaczą święta.... -ubieranie choinki i prezety (jesteś jeszcze ba etapie kucyka poony czy jak)??? -żarcie i oglądanie po raz enty kevina w tv ???? żenada i nic więcej!!!:O:O

Gość smutna i zdołowana świetami
bo miłość jest ślepa :(

Gość ja tez rozwodka po kutafonie
Mialam tez takiego co zyl na kredytach, debetach, wiecznie od wszystkich naokolo pozyczal pieniadze. Po siedmiu latach z takich czlowiekiem - NIE CHCE GO ZNAC!!!!!!!!!! Rozwod z taka menda byl moim wygranym skarbem. Odkad nie widuje sie z tym osobnikiem to zaczelam doswiadczac szczescia. Przy nim umieralam i zamiast slicznej i szczesliwej dziewczyny, byla tylko zameczona staruszka. To on mordowal wszystkie moje plany i marzenia na przyszlosc! To on zniechecil mnie do zwiazkow z mezczyznami. Mimo, ze minelo szesc lat gdy ten czlowiekiem dla mnie umarl to ja nadal, wspominam moja straszna tragedie straconej wiary w mężczyznę. To on zabił we mnie zaufanie do mężczyzny. Moja nienawiść nadal trwa. Po takim śmieciu nie chcę mieć do czynienia z zadnym męskim osobnikiem.