Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość był bardzo realistyczny

CO OZNACZA TEN SEN ????

Polecane posty

Byłam w pracy, w między czasie napisałam pewien post na kafeterie. Ktoś z pracy przeczytał ten post i wszyscy zaczeli plotkowac i śmiac się ze mnie. Udałam, że nie zauważam tego. Jednak byłam na skraju wytrzymałości. Po pewnym czacie moja przełożona poprosiła mnie abym jako pierwsza przy wszystkich wyjaśnila na czym polega moja praca (poczułam się wtedy jak w szkole). Bylam zła, że znow musze pierwsza, tym bardziej że jeszcze nie skonczyłam tego co mialam omawiac. W końcu odważyłam się i ze złością powiedziałam że tego nie zrobie, że nie mogę. Szefowa choc zdziwiona moją reakcją uszanowała moją decyzje i poprosiła o to innego pracownika. Nie mineła chwila a ja pełna złości wstałam i na glos oświadczyłam, że rzuacam tą prace. Byłam tak zdenerwowana że z ledwością zapakowalam swoje rzeczy i wyszłam. W trakcie poworotu do domu zastanawiałam się, czy ja naprawdę rzucilam tą firme czy to tylko sen. Z jednej strony poczułam się szczęśliwa z drugie strony ogarnął mnie strach, przeciez nie miałam zadnej innej propozycji pracy. Ale wiedziałam tez, że skoro nie mam to będe miec większą motywacje zeby zdobyc nową posade. TO BYŁ MOJ SEN, CO ON OZNACZA. DODAM ŻE NIE ZNOSZE SWOJEJ PRACY, ATMOSFERY, ZAROBKOW I SAMEJ PRACY. CHCIALABYM ZMIENIC PRACE ALE NAWET NIE WIEM CZYM MOGŁABYM SIE ZAJMOWAC. OGOLNIE BRAK JAKICHKOLWIEK PLANOW NA PRZYSZLOSC.

jaką wróżke?

nikt się nie wypowie?

Gość fdfsdfs
niezlyfacet-1983@o2.pl porada 30 zl opowiem ci ten sen wytlumacze itd

hehe, dobre sobie, pytam poważnie i nie zamierzam nikomu za to płacic

Gość rozwódkaaa
jak chcesz rzucić to nie zwalaj na sen tylko poszukaj odpowiedniej, je rzuciłam 2 z dnia na dzień i teraz mam bardzo fajną, ale jest mało perspektywiczna i szukam już kolejnej, ale moim zdaniem atmosfera w pracy jest decydująca!

Już dawno by to zrobiła (rzuciła prace). Problem w tym, że niewiele potrafie, nie wiem nawet jakiej pracy szukac, w jakim charakterze i czuje że jestem tępa i głupia w niczym się nie sprawdze.