Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem normalna ???

Czy to obsesja ???

Polecane posty

Cały czas kupuje mojej córeczce która ma 8 miesięcy . Kazdy mi mowi ze mam obsesje . Maz sie smieje - narazie , bo za zamowienia przez allegro musze zaplaic 350 zł za same ubranka . Jestem mloda mama . To naprawde obsesja czy normalka ?? Dodam ze moja matka kazala mi , jak to ujeła ''się leczyć''

Gość ??A?A?A?A?A
za 350 zł to na 3 sezony mozna kupić a ty za 1 rozm tyle dajesz???

Mam to samo :) Wciaz cos kupuje.Nie wydaje mi sie ze to obsesja.Kiedys za moich czasow ciezko bylo takie piekne rzeczy dostac..A teraz tego mnostwo od wyboru do koloru..Niemowlectwo tak szybko mija..:) Ja mowi a niech ma..A potem mozna przeciez sprzedac dalej...

Gość fdfsdfs
spoko zwolnij tempo zycia niezlyfacet-1983@o2.pl

Naprawdę ... mam jedno tlumaczenie ''nie ma a potrzeba'' ... w sumie ma ale i tak potrzeba ... teraz zastanawiam sie nad kurteczka ... juz nawet sobie tak nie kupuje ... oby dziecku

troche przesada bo taki maluszek to szybko wyrasta z ubranek... ale wiem jak jest fajnie miec pełno ciuszków i przebierac w nich i ubierac maluszka.. bo mam ciuszki od ciotek:) nazbieralo sie tego :)

wiesz ... teraz na allegro tez sa niezle przeceny ... :)

no właśnie zawsze się tłumacze tym , że sprzedam ...

Ja kupuje...Uzywane ,oraz w promocjach..Pomimo ze mam kase.MAle maja fure zabawek a nie wydalam wiecej jak 5 f za sztuke..Ja bardziej jestem lowczynia okazji...DLa mnie kupic drogo o pojsc na latwizne,natomiast ciesze sie podwojnie jak kupie to co drogie w sklepie tanio i jak nowe :)

Gość Tak, to obsesja. Za malo
mialas ubranek dla latek jako dziewczynka i za rzadko je przebieralas, dlatego cie to tak jara.

Gość tak dla mnie to obsesja
Jednak kazdy robi to, co uwaza za sluszne. Skoro Twoj maz nie ma nic przeciwko i macie na Twoje zachcianki pieniadze, to nie widze nic zlego. Twoja mama jest, przepraszam za okreslenie: z innej epoki. Kiedys dzieci nosily spodnie podwijane aby starczylo na kilka sezonow, nie rozpieszczano nas, nie mielismy koszulek z bohaterami bajek itp. Ja mam jednak inne podejscie od Ciebie. Po prostu nie czuje potzreby kupowania ogromnej ilosci ubranek i zabawek mojeje ponad rocznej corce. Zawsze jej powtarzam, ze jest slodka i ladna i zwraca na siebie uwage usmiechem a nie ubraniem. Stac mnie na wiele i pewnie Tobie wyda sie to dziwne, ale wole kupowac sobie ciuchy niz dziecku. Widzisz, co kobieta to inne podejscie.

nie pamietam ile mialam lalek i ubranek ;)) kupuje bo lubie jak moje dziecko jest modnie i ladnie ubrane

Gość mama sama w domu......
ja mam to samo co majoweczka09 tylko że mieszkam w Irlandii a tu tak samo jak w UK tanio i dużo porządnych promocji nie o 10 % jak nieraz w PL

Gość lojloj
majoweczka , mam to samo, ostatnio bylam w debenhamie a tam promocja na sliiiczne spioszki;) i jak mialam nie kupic..:P