Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Jak dać facetowi

Polecane posty

Gość ciotka klotka.
oświadcz mu się

Gość wypnij mu sie
;)

Gość ciotka klotka.
powiedz mu, że potrzebujesz hydraulika do przepchania rury, może przypadkiem zna się na tym?:P

Po prostu powiedz mu to, ja osobiście bym tak zrobiła tylko ja zawsze mam za dużo odwagi czasami wolałabym być wstydliwa:P

jestescie stuknieci..ale jak bym napisała ze sie pieprzyłam przed chwila z stadem murzynów to by sie odrazu sto tysiecy postów pojawiło.

Gość Edmunt Pipa
naciągnij faceta na jakiś drogi prezent akurat zbliza się gwiazdka , bedzie się Ciebie trzymał jak łysy grzebienia no bo skoro zainwestował to trza se odbić i poruchać by się zbilansowało

Gość rozwódkaaa
a jeśli on juz się domyślił i ma inne plany? Zrób to tak, żebyście oboje zachowali godność i przyjaźń jeśli nic z tego nie będzie...

hmm jego słowa w stosunku do mnie nie swiadcza o tym zeby miał inne plany,wiem ze mu sie bardzo podobam, czesto ze soba romawiamy, bym powiedziała ze nawet codzennie, widze jak na mnie patrzy, jak mnie dotyka. I ja kocham to jak własnie na mnie patrzy, jak mnie przytula, jak mnie dotyka..

Gość a po co chcesz kaleczyć
gościa :O skoro masz taką zrytą psychikę i na forum o takie sprawy wypytujesz:P jesteś pojebana i daj mu spokój:P może jemu się uda:P

Gość łorytfilzlajktubiefrik
chyba zartujecie, nie mow mu wprost ze zalezy ci na nim. najpierw go wybadaj, sprawdz czy jemu zalezy na tobie. takie wyznania tylko odstraszaja facetow, chyba nie chcesz zeby on mial kawe na lawe, nie bedzie mial zadnego podekscytowania ze zdobywania cie jesli bedzie wszystko wiedzial. bardziej wartosciowa dla faceta jest kobieta, o ktora facet musi sie troche pomeczyc a nie taka, ktora sama przylazi. to na co sie dluzej pracowalo zawsze jest dla nas cenniejsze niz to co samo przyjdzie.

Gość rozwódkaaa
malutka, jeszcze biedaczko nie wiesz jak oni doskonale stwarzają pozory :-D

Gość ja też go używam i jest
No jakby facet pytał, to bym [poradziła bezwzględnie wywalić wprost. A jak kobieta... To może najlepiej wprost? :D

Gość facet bez auta
facetowi to najlepiej dać od tyłu

Gość facet bez auta
jak nie dać od tyłu...to zrobić laseczke z połykiem....to rajcuje każdego

Gość facet bez auta
kolejny etap to anal...

Gość dgfnhm bvcx
wypnij dobrze gołą dupe. Tylko sie podmyj przedtem

czasem nawet nie chce mi sie czytac tego forum, na wala tak piszesz?! jestem pewien ze jak laska podejdzie do ciebie i zlapie cie za kutasa a potem powie ze ma ochote na anal to spierdolisz do mamy bo nie bedziesz wiedzial jak sie do tego zabrac!!! i kup sobie samochod, bo w metrze kradna...

facet bez auta- spieprzaj!! Zbereźnik kurcze nie moge jeszcze myslec o kolejnym etapie skoro nie wiem na czym stoje, powinnam mu dac to do zrozumienia czy sobie odpuscic?