Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidkfkmkfmcd

ale sie dzis osmieszylam

Polecane posty

Gość aidkfkmkfmcd

napisalam do faceta ktory mnie zostawil smsem, walczylam ze soba 2 mce i poleglam dzis :( mam za swoje :(

Gość ded3d3wdwdwddwd
odpisał cos? i co w ogole napisalas

Gość aidkfkmkfmcd
czy ma prace odpisal, ze tak i ze idzie spac k.... to byl odruch bezwarunkowy :(

Gość ded3d3wdwdwddwd
no fakt.. olal cie, tak to gdyby mu zaleazalo i nawe byl spiacy to by zaczął gadke wspolczuje ci

Gość aidkfkmkfmcd
napisałam mu jeszcze że jestem dziewicą

Gość aajaki
o kurde, szok po co pisalas

Gość ded3d3wdwdwddwd
ile byliscie razem i czemu zostawil????

Gość aidkfkmkfmcd
podszywom dziekuje :O szkoda slow w ogole, ogolenie krotko, w sumie z ciekawosci napsialam czy am prace, bo nie mial dlugo

Gość aidkfkmkfmcd
k.... :(

Gość ded3d3wdwdwddwd
a podał powód czemu zerwał

Gość powód podał
brak powodu bo nic nie było:O

Gość aidkfkmkfmcd
eh podszywy wiedza lepiej ;)

Gość rozumiejąca cię
wcale sie nie ośmieszyłaś. A co w tym dziwnego że zapytałaś bylego chłopaka o coś co moze cie interesuje. Nie zamartwiaj się, bo nic dziwnego ani poniżajacego nie zrobilaś

Gość aha aha,.,
to teraz bedziesz miala nauczke i wiecej tego nie zrobisz. Widzisz chyba sama, po jego dpowiedzi, ze nic z tego nie bedzie. Ide spac, znaczy - nie pisz do mnie. ale nie przezywaj tego tak bardzo, nie zrobilas nic osmieszajacego ciebie. Zachowalas sie normalnie, jak dojrzala osoba. Tylko czy ten facet na to zaslugiwal? Bo ktos, kto zrywa za pomoca smsa, wart jest conajwyzej tego, zeby splunac za nim za plecy.

Gość glupia....
nie martw sie...nie jestes sama...ja tez po 2 msc napisalam i co?:)...odpisal jak cham skonczony...nawet gdybym nie wiazala z tym nadziei to nie potrafilabym tak pisac,tzn. odpisywac jak on:(...najpierw napisal ze tez myslal o mnie caly czas a potem interpretowal eski wg siebie...nie tlumaczylam sie ze blednie odczytuje moje eski...wiem ze czasem tu zaglada...moze akurat skojarzy nas:)...ale to juz niewazne...zranil nie cholernie....a ja nadal o nim mysle:(....glupia...

Gość aha aha,.,
ja tez kiedys napisalam, chociaz wiedzialam, ze to blad i ze absolutnie nie wolno mi tego zrobic. I tez przezywalam ze sie zblaznilam a tak mi dobrze juz szlo. ale teraz nie zaluje, tez odpisal mi w taki sposob, ze przestalam sie ludzic co do nas i wiem na pewno, ze ten czlowiek nie mial za grosz klasy. Juz nigdy na pewno nie napisze, a nawet nie odpisze gdyby jednak cos mu sie jeszcze zdarzylo do mnie pisac.