Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroczna21

Wszystko g,... warte ;/

Polecane posty

Gość Mroczna21

Cześć kurcze nic mi nie wychodzi na niczym mi nie zależy kurcze czy wasze życie też w gruncie rzeczy jest nic nie warte czy macie jakies priorytety bo ja nie wiem moze to ze mna jest cos nie tak ;/ ale wszystko wydaje sie takie nic nie warte ;/

Gość zapłakana- no właśnie kto...
priorytet nr 1 chrapie w łóżeczku priorytet nr2 chrapie na naszym łóżku priorytet nr 3 chrapie w kuchni pod blatem ... i tyle temacie.

priorytet nr 4 w planach.

Gość Mroczna21
nie rozumiem ;/

Gość facet bez auta
fakt wszystko to goowno, za wyjatkiem moczu oczywiści!!!

Gość Mroczna21
Kurcze pytam poważnie nie wiem jak mam żyć a ty mi tu z jakąś łamigłówką wyskakujesz ;/

Mnie więcej nie potrzeba, bo wszystko da się przeżyć.

Gość Mroczna21
ale mi własnie nie chce sie żyć po co mam żyć tylko po to żeby przeżyć tak bez celu bez sensu ??

Gość Mroczna21
kiedyś wierzyłam w spełnienie marzen jakieś wartości dziś z tego nie zostało nic ;/

A ile ty masz lat że twoje marzenia to niby sie już nie spełnią??

Gość Mroczna21
21

Gość Mroczna21
Tylko ze nie o wiek chodzi tylko ze to co robie studia nie dają mi radości ;/ nic mnie nie cieszy moje zycie jest takie szare a nie chce zeby takie bylo zastanawiam się nad śmiercą

dziewczyno to o czym my tu mówimy, pożyj jeszcze ze 20-30 lat i potem oceniaj. Ot chwilowy kryzys, każdy tak ma.

Gość Mroczna21
Nie wiem czy chwilowy ;/ to powiedz mi po co ja mam zyc bez sensu bez marzen cholera boje sie przyszlosci nieufam ludziom po cholere to wszystko

Gość Mroczna21
kurcze ale ja nie chce byc jak wiekszosc ludzi ;/ wszystko jest takie zakłamane takie nic nie warte gdzie są te marzenia które kiedyś miałam gdzie to wszystko jest nie ma niczego ;/ boże jakim człowiek był durniem że wierzył w to co mu wpajano z ksiązek tylko że to wszystko z terazniejszej perspektywy ma sie jak gówno do bajki ;/ cholera nienawidze tego świata wszystko kreci się wokół pogoni za monetami ;/ chciałabym zrobić w swoim zyciu cos szalonego niecodziennego kurde bo ta szarość mnie przytłacza nie wiem czy to taki czas czy poprostu podsumowanie własnych odczuć ale jest źle ;/

Z monetami to masz rację, a ja wybrałam rodzinę i większośc zarzuca mi brak ambicji, a ja im zarzucam głupotę.

Gość Mroczna21
Dlaczemu zarzucaja ci brak ambicji ?? I czemu ty zarzucasz im głupote ??

a co zrobisz bez monet? niektórzy czekają, aż ktoś im da, niektórzy spinają tyłek i pracują i jak nie mają, to pędzą za nimi jak komuś sprawiają przyjemność, też niech pędzi, przeszkadza Ci to? jak masz pewny słuszny dla Ciebie porządek wartości, to nie powinno nic go zakłócić i nie będzie Cię interesowało, kto za czym pędzi a brak wytyczonej ścieżki to powszechny problem dla tak młodych osób jeszcze się określisz

Gość Mroczna21
Zołza w zasadzie to masz racje każdy człowiek to indywidualność każdy ma inny system wartości to prawda masz racje może poprostu jestem zazdrosna o tych co umieją się temu podporzadkowac i mają wieksze szanse na te monety co nie zmienia faktu że to życie jest strasznie płytkie ;/

z monet zrobisz środek, a nie cel i możesz zapewnić godziwe życie rodzinie, rozpieszczać tych, których kochasz, leczyć chorych, karmić głodnych, realizować swoje ambicje, pomagać innym etc.

Gość Mroczna21
Dobra poddaje się :D wygrałaś :) masz racje ide spać bo zmeczona jestem zobaczymy jak to bedzie madra z Ciebie babka ;P

Gość Temenia
Moim zdaniem błędem pochwała długiej nauki w systemie nie uczącym indywidualnego myślenia i rozwijania wyobraźni oraz własnych zainteresowań, człowiek "uczy się życia" dopiero po studiach. Szkolny wyścig szczurów przekładamy na wyścig w kolejnych sferach życia:dom, praca, życie sąsiedzkie, kontakty z przyjaciółmi. Pędzi się byle szybciej od innych, a nie zwraca się uwagi, czy w ogóle biegnie się za czymś i czy jest to tym, co chcemy złapać(i tu finalnie nie ważna przecież jest kolejność, a indywidualne zwycięstwo). No i Ty właśnie piszesz o bezsensie, o podążaniu za monetami. To chyba nie jest powodem do depresji, raczej to dobrze, bo przez uświadomienie możesz zmienić nurt. Popatrz na to od tej strony.

Gość Mroczna21
Ale nie chce zeby to bylo sensem mojego zycia to chyba kwestia charakteru albo jakiegos gleboko zakorzenienionego wlasnego swiatopogladu

Gość Jeśli chcesz dorobic to
a ja polecam gre puzzle Musisz ułozyc puzzle szybciej od przeciwnika i za to dostajesz kase mozna wygrac za dzien nawet 100 zł http://puzz.pl/?p=pfqvQ0OTVpZW wygrałam w jeden dzien 40 zł :):) rejestracja 2 zł przez sms