Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek107

Pytanie do dojrzalych osób

Polecane posty

Gość Tomek107

Czy miłosc pomiedzy 20 latkiem a 37letnia dojrzalą kobietą ma szanse przetrwac?Ja rozumiem ze kiedys to byla przepasc,ale teraz niejedna kobieta po 30 wyglada lepiej niz 20 latka.Pozatym przeciez wazne jest to co jest w nas...Myslicie ze taki zwiazek jest skazany na klęske?Jesli z obu stron jest to prawdziwe uczucie a nie zwykla chec wykorzystania sexualnosci drugiej osoby.Pozatym jestem osoba ktora zawsze ,miala lepszy kontakt z duzo starszymi osobami ...nie odnadujac sie wsrod rowiesników.Wiem ze pewnie dla was brzmi to troche nielogicznie,ale kocham ja calym sobą za usmiech,za to jaka jest...Czuje ze wkoncu odnalazlem kogos dla siebie.I zaluje tylko teraz ze nie urodzilem sie te kilka lat wczesniej.

Gość Kreml
To nazywa się: Sponsoring... Nie Nie przetrwa taki związek.

Gość werrea
po co ci taka stara klapa 🖐️

Gość a dlaczego ?
Wszystko zalezy od Was:-).

Gość Kreml
Call of Duty Black Ops

Gość prawie 40-stka
witaj Tomku pewnie że jest wszystko możliwe,jeśli kochacie się nawzajem szczerze i głęboko to korzystej z każdej wspólnej chwili

Gość po30stce
Nic z tego nie będzie, taki związek będzie dział może przez parę lat. Dopóki czas nie zrobi swojego, pojawią się różnice w zapatrywaniu na życie, bo czas zmienia postrzeganie. Wcześniej czy później ktoś zacznie żałować. Przerabiałem coś podobnego tylko z dużo młodszą dziewczyną i też nie wyszło, niby na początku jest zrozumienie, ale z czasem jednak ścieżki się rozchodzą.

Gość prawie 40-stka
ale nie można tak wszystkich do jednego wora duże znaczenie ma sex ,jak się naprawdę kochają to teraz jest dobrze a potem musi być kompromis i zrozumienie

Gość prawie 40-stka
witaj PO 30stce Śmię uważać że za mało się starałeś.z szacunkiem

Gość prawie 40-stka
Tomku jak mogę spytać - ile się znacie??????

Gość dywizjon 303
a czemu nie? :D tylko, że w pewnym momencie zapragniesz jednak odmiany 20 lat dla mężczyzny to jest nic, 37 dla kobiety, to już trochę jest najdalej po pięciu latach, będziesz rozglądał się za inną kobietą ja nie traktowałbym tego zbyt poważnie, po prostu się spotykaj ale nie zawracaj sobie głowy przyszłością i jeśli ta kobieta, ma rozum, będzie myślała podobnie biologia jest cholernie ważna i związek znacznie starszej kobiety z młodym facetem jest wbrew niej, ale zależy jaki jest jego cel jeśli dzieci i tak dalej to będzie kiepsko (pewnie komuś to wychodzi ale z pewnością jest to trudniejsze niż na odwrót, bo drugą stronę to wręcz zwykła rzecz, norma) jeśli po prostu bycie ze sobą, to obie strony mogą czuć się usatysfakcjonowane

Gość dywizjon 303
miałem na myśli to, że Ty dopiero stajesz się mężczyzną a ona już od dawna jest kobietą dojrzejesz i w naturalny sposób stracisz nią zainteresowanie jeśli ona jest tego świadoma, liczy się z tym, to będzie ok, jeśli nie, to możesz mieć problem już samo twoje pytanie świadczy o niedojrzałości, bo zakładanie, że będziesz chciał być z jedną kobietą przez całe życie, w sytuacji, gdy ledwo to życie zaczynasz, jest naiwne, ty w ogóle jeszcze siebie nie znasz

Gość Ciekawe czemu zarowno
faceci jak i kobiety uwazaja ze 17 lat starszy facet to cymes dla mlodej kobiety i swietnie do siebie pasuja, a z 17lat starsza kobieta sie nie uda. Skoro to faceci szybciej sie starzeja i ramoleja

Gość Agula.
Ja mam 18 lat a chlopak 29 i jest nam dobrze. Jest dojrzalszy, wiele przeszedl w zyciu i nie ma rozumu 17latka.

do autora - jeśli olejesz to co ludzie gadaja to sie uda :)

Do Autora Znam małżeństwo ,które przetrwało.Dziś on ma 50 lat ,a ona 67.Mówią,że jest im dobrze.

Gość smieszne sa te teksty, ze
jak kobieta znacznie starsza to nie przetrwa, a jak facet to sa szanse - pachnie maksymalnie hipokryzja:-D