Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznydzienlatak

czy coś tkiego może się

Polecane posty

Gość slonecznydzienlatak
2 lata po urodzeniu i wykarmieniu dziecka

Gość Kilka słow na ten temat
nie pokazuj tego lepiej nikomu

Wygląda niechlujnie, posprzątaj te szmaty z tyłu i załóż na siebie coś innego, a nie jakieś wyciągnięte dresy.

Gość matko boska toz to
tragedia :O naprawde :( przykro mi :( smarujesz to jakimis kremami? wygladaja jak zwisy 80latki :O

Gość slonecznydzienlatak
oczywiście, że smaruję. Ćwiczę i nic. Przed ciążą miałam normalny biust, teraz mąż nie może na mnie patrzeć a mam dopiero 24 lata

no,przykre,ale nie wygladaja ladnie. Widac,ze masz duzy biust,moze trzeba bylo przed ciaza i w ciazy stosowac jakies kremy,cwiczyc troche hantelkami?? Teraz to nie wiem,czy to pomoze.

Pauuulla24 czy ty jestes pojebana? jak dziewczyna mogla w ciazy cwiczyc hantelkami? idz sie lecz. Zobaczymy jak Twoje piersi beda wygladaly po urodzeniu i wykarmieniu dziecka. Bedziesz mogla je sobie na plecy zarzucic, chyba ze nie masz teraz zbyt duzych.

dziewczyno zrob coś z tym, nie mowie Ci tego zeby Cie obrazic ale serio musisz cos z nimi zrobic, kup jakis krem na ujedrnienie piersi np Perfecta extra slim serum do szybkiego wypełnienia i ujedrnienia biustu.

Gość slonecznydzienlatak
nie musi nic mówić, tego nie da się nie zauważyć. Ale przecież nie mam prawa mieć do niego pretensji, mi też ten widok się nie podoba. Nie raz już płakałam z tego powodu. Przed ciążą rzeczywiście miałam spory biust d, teraz nawet stanika nie mogę dobrać odpowiedniego.

slonecznydzienlatak nie przejumu sie, masz cudowna coreczke/synka sa roznego typu staniki w ktorych bedziesz wygladala super! :) masz ładne piersi, tyle że obwisły po porodzie, tak sie zdarza i co my kobiety mamy zrobic? :):)

Gość Kilka słow na ten temat
koktajl mleczny - wszystkie kobiety maja takie piersi po urodzeniu/karmieniu dziecka? Teraz to Ty sie pierdalnij w ten leb.

Gość slonecznydzienlatak
od półtora roku kremuję biust 2-3 razy dziennie. Ćwiczę, codziennie na przemian zimny i gorący prysznic. Nic nie pomaga, zupełnie nic

koktajl - poczytaj moze troche o tym,nie mowie o hantelkach 5 kg,i nie wszystkie kobiety maja takie piersi po dzieciach,musialabys zobaczyc moja ciotke,co ma teraz 55 lat,i wykarmila 3 dzieci,a piersi nadal jedrne. A o piersi mozna zadbac i przed ciaza.

a wy myslicie ze kremy na ujedrnianie piersi cos pomogą? jakby rzeczywiscie tak bylo to juz by ktos nobla za to otrzymał. ..urodzicie a zobaczycie... przekichane ale co zrobic?

nie wiem jaki,ale duuuuzy....i mozna jej tylko pozazdroscic,ze w tym wieku ma taki biust. Mysle,ze to tez sprawa genow.

bo ona wiedziala ze zajdzie w ciaze..... i trenowała jak cholera! zeby tylko cycki nie obwisły! bez jaj dziewczyny....... DO AUTORKI: chyba ze tak bylo?

ja na razie nie planuje dzieci,ale i tak cwicze,bo robie to wlasnie dlatego,ze nie chce miec potem obwislych piersi. I uwierz mi,nie zajmuje mi to duzo czasu,ogladam serial wieczorem i przez 20 minut macham hantelkami. Czasu nie trace,a efekty sa:)

Gość matko boska toz to
koktajl moze ty jestes jakas niedoj­ebana, ale nie bede laski tu klamac i mamic ze to nic takiego tylko dlatego, ze urodzila dziecko :O jak jestes falszywa, zaklamana osoba to patrz sie w lustro i powtarzaj sobie to co sobie tam wmawiasz ale nie kaz innym tego robic i byc takim zaklamanym suczydlem jak ty :O te cycki sa straszne i zadne tlumaczenie, ze po dzieku nie zmieni tego widoku ani odczuc po tym :O wiec spier­dalaj jak ci cos nie pasuje i badz sobie zaklamana pi­zda poza komputerem :O

Gość slonecznydzienlatak
Miałam na głowie niezaplanowaną ciążę, studia, rodziców , którzy "bardzo się na Tobie zawiedliśmy", teściów, którzy zawiedli się na swoim synu, i ślub, który praktycznie sama musiałam zorganizować. Wyobraź sobie, że jakoś dziwnym trafem nie pomyślałam wtedy o tych hantalkach. Przepraszam, że tak piszę ale kiedy słyszę, że to moja wina na prawdę mnie to dobija.