Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda20

ktory lepszY????????????????

Polecane posty

Gość bezalinkaP
bez róznicy!!!!!!!!!!!!!!!11111

Gość bezalinkaP
ja bedziesz w ciązy to i ten i ten ci pokaze napewno 2 krechy!!!!! radze lepeij zrobic w dniu spodzewanej@ po co sie nakrecac nie potrzebie

Gość bezalinkaP
aha to obojetne ktory ale mozesz zrobic bobo po takim casie ti juz wykryje nawet ten z tesco za 5-taka

Gość bezalinkaP
ze co ????????? przeciz ci sie spoznia 8 dni prawda to jakie wstecz??????

To ja moze napisze jasniej ..nie bardzo sie na tym zanam nie cale dwa tygodnie byl seks bez zabezpieczenia i potem nie dostalam okresu az do dzis powinien byc 8 dni temu.. wiec jak myslisz jezeli zrobie dzis ktorys z tych testow to pokaze ewentualna ciaze??pozdrawiam

Gość bezalinkaP
dziewczyno ale ty jest ciemna jak ci moze nie pokazac jak ci sie okres juz spoznia 8 dni?????? dobrze ty sie czujesz????????????bo wydaje mi sie ze musisz sie isc douczyc na lekcje biologi

roznie to z tym jest ...roznie mowia niektorzy wlasnie sadza ze test nie zawsze pokaze 2tygodniowa ciaze..

Gość bezalinkaP
matylda20 ale z ciebie tepa dzida niema co!!!!!!dziewczyno kres ci sie spoznia 8 dni a ty sie pytasz czy co test ja pokaze ró test bo nikt ci tu nie powei czy jestes czy nie bo nikt lekarzem nie jest ,ani wrózką tym bardziej!!!!!ile ty masz 10

nieee mam 20lat i po ludzku sie pytam ! jest cos w tym zlego??? nie chodzi tu o okres dziwewczyno, chodzi o oststni stosunek !!!!!!!

Gość bezalinkaP
rzeczywsice jestes tepa dzida:/ hahahahahahahahahahahahahahahhahahahhhahahah przeciz piszesz o ewentyalnym wykryciu ciaż a teraz nagle chodzi ci o stosunek ahahahhahahaa

Gość bezalinkaP
przeciz sie nie zabezpieczlas prawda?????????????????????? to istnieje mozliwosc ciązy a sokro ci sie okres spznia to zrób test no za inteligentna i sprzostrzegawcza to ty nie jestes!!!!

ja??/ wez wogole ja sie pytam od pol godziny ktory test z wyzej wymienionych wykryje mozliwa 2tygodniowa ciaze a ty mi tu smiechem wybuchasz! dobra tam nara! robicie jaja z tego forum a kiedys bylo porzadne pa

Gość bezalinkaP
To ja moze napisze jasniej ..nie bardzo sie na tym zanam nie cale dwa tygodnie byl seks bez zabezpieczenia i potem nie dostalam okresu az do dzis powinien byc 8 dni temu.. PATRZ CO PISZESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sama nie wiesz o co ci biega!!!!1

Gość bezalinkaP
dziewczyno to jest obojetne jaki zrobisz test ale jestes tępa

Gość bezalinkaP
buahahahhahahahahahahaha ale mnie rozsmieszyl twoj post niema co!!!!!!!!!!! mówic jak do słupa soli nara ciemniaku