Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusica_90

Starające się o dziecko młode dziewczyny ;)

Polecane posty

Hejka. sa tu na forum jakies młode dziewczyny starające sie o dzidziusia? jesli tak to może będziemy dzielić sie tutaj naszymi informacjami o starankach? ;) co wy na to?

Gość isakakssa
20 lat i juz dziecko robi :O

Robie bo chce i nic Ci do tego. pozatym lekarz sam powiedział, że przy moich problemach im wcześniej tym lepiej :)

Gość kareczkaaaa
a do czego ci potrzebne inne staraczki co maja ci pomóc zajsc w ciąże????? hahahahaha

Gość kareczkaaaa
(lol2)

Gość kareczkaaaa
zajmij sie lepiej nauka a pracujesz???? zeby sie starac o dziecko za co je utrzymasz????

Gość kareczkaaaa
mlode to znazy ze te co maja 25-30 to wg ciebie są stare?????

a żebys wiedziała że pracuje. i na dziecko jestemy gotowi . i wcale nie mówie ze 25-30 to stare kobiety.

Gość kareczkaaaa
jak widac niema chetnych:P

Gość grala120934
Ludzie, weźcie się odwalcie. Kareczka, ty pewnie pracujesz, skoro tak chętnie o to pytasz. To czemu nie jesteś teraz w pracy? Albo, jeszcze gorzej, czemu w pracy siedzisz na kafe? Za to ci placą? Popieram autorkę topiku. Jeszcze tego nie było, żeby ludzie zaglądali do łóżka i ustalali datę, kiedy moje dziecko ma być poczęte. Ja też się staram, mam 22 lata, ale myślę, że pójdzie szybko:) A ty od kiedy się starasz?

od maja sie staramy. ale cos czuje że nikłe szanse znów. chodze juz załamana, niewiem co robić. z @ mam problemy, potrafie nawet 3 miechy nie miec albo i dłużej. teraz miala wywolana, bylam na monitoringu w 14 dc i bylo ok, sluz płodny itd. a w czwartek mialam dostać @ i dzien wczesniej wieczorem po stosunku jak poszlam siku i sie podcieralam mialam lekkie jasnorózowe plamienie. @ do tej pory nima. w sobote robilam test strumieniowy bardzo czuły i druka krecha wyszla od razu ale taka bladziusieńka, wczoraj robilam plytkowy, mniej czuły i tylko jedna krecha, dzisiaj znów zrobilam i dopiero po 2 godzinach jak sie dobrze przyjrzałam to cos tam widzialam ale to juz moze moja wyobraźnia tak dziala.

Gość grala120934
To spokojnie:) Nie rób teraz testu, poczekaj z tydzień, nie myśl o tym. Masz jeszcze dużo czasu, skup się nie na zajściu, bo to wykończy twojego faceta! Ciesz się z seksu, wtedy wszystko przyjdzie naturalnie i bez stresu.

Gość kareczkaaaa
grala120934 tak pracuje w tej chwili mAM URLOP:P a po drugie kazdy moze sie wypowiadac wiec daruj sobie a autroka pracuje??? to czemu siedzi na cafe jedna i druga??????

Gość Ajareeeki
agusica_90 nie nakrecaj sie tak bo to jest njagorsze starasz sie od maja to jeszcze nie tragedia ja juz sie staam z mezem od 2 lat wyluzyj!!!!!!!!!! a bedzie dobrze

Co innego bzyknąć się na dyskotece i urodzić niechciane dziecko, a co innego świadomie to zaplanować. Jeżeli autorka tego chce i uważa, że jest gotowa, ma odpowiedniego mężczyzne i warunki to czemu nie? Przecież dziecko to szczęście :) Ja mam 24 lata, ale nie jestem jeszcze gotowa. Myśle, że tak jeszcze ze 3 lata...

Co innego bzyknąć się na dyskotece i urodzić niechciane dziecko, a co innego świadomie to zaplanować. Jeżeli autorka tego chce i uważa, że jest gotowa, ma odpowiedniego mężczyzne i warunki to czemu nie? Przecież dziecko to szczęście :) Ja mam 24 lata, ale nie jestem jeszcze gotowa. Myśle, że tak jeszcze ze 3 lata...

no ja wiem. ale wy sie staracie a miesiączki macie normalnie co miesiac, a ja nie mam.... ostatnią naturalna miesiączke mialam w marcu albo w kwietniu, potem w lipcu wywołaną i teraz tez wywołana....

Gość Ajareeeki
a bierzesz jakies tabletki na wywoalnie miesaczki???

jak ide do lekarza to mi przepisuje, i mam miesiączke, za miesiac jak znów nie dostane tez sie ide zbadac i tak w kółko. tak ostatnio dostałam jakies antykoncepcyjne na wywołanie. z hormonami mam ok.

Gość Ajareeeki
to szukaj lekarza az do skutku moze sie znajdzie jakis ktory ci pomoze

Gość hahagha uczyć się nie chce
to se dziecko strzela zeby mieć wymówkę dla siedzenia w domu na utrzymaniu faceta? mamusi i tatusia??

Gość a co, prawda boli??
:D:D:D