agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 nie. nie boli. z rodzicami juz nie mieszkam. mieszkam z narzeczonym i oboje pracujemy. zatkało kakao? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A lekarz nie zniechęcał cię do Napisano Listopad 23, 2010 A lekarz nie zniechęcał cię do ciąży? Nie znam się na tych rzeczach, ale skoro masz problemy zdrowotne to jak z szansami na donoszenie? Ciąża to spore obciążenie dla organizmu, więc czy to bezpieczne dla ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A lekarz nie zniechęcał cię do Napisano Listopad 23, 2010 tak wogóle to powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 lekarz powiedział że im wczesniej tym lepiej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozibonk Napisano Listopad 23, 2010 nie wierze.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Listopad 23, 2010 Nie wiem co w tym dziwnego ze 20latka stara sie o dziecko. Dziwne jest dla mnie jak kobiety czekają aż zrobią kariere itd, a dziecko planują w wieku 35lat. Powodzenia! Mam nadzieję ze sie udalo. Ja tez sie staram. Mam 24 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 Nie dziękuję żeby nie zapeszyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Listopad 23, 2010 ale badałaś hormony, mówisz że są ok, wg mnie musi coś nie grać tak długie cykle nie są normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 ja wiem ze nie sa, ale ja juz niewiem co robic. zrobiłam juz wszystko. badałam hormony. tez ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Listopad 23, 2010 no to czekaj cierpliwie, znam dziewczynę która też miała takie długie nieregularne cykle, obecnie jest w czwartym miesiącu ciąży, może i Tobie się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 ale też się badała i miala ok wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Listopad 23, 2010 tego to nie wiem, nigdy z nią na ten temat nie rozmawiałam, nie planowała ciąży i jej się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efektimak Napisano Listopad 23, 2010 jamam 24 lata i zaczynamy staranka. odłozylam juz YAz i trzeba działać::) uzywacie kwas foliowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 ja używam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Listopad 23, 2010 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 23, 2010 kurde mam jakies takie dziwne uczucie ciężkich piersi.... jakby mi je cos w dół ciagło.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 nikt juz nie napisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Listopad 24, 2010 Ja mam tak przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 no tak ale ja okres w czwartek mialam miec........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 w zeszly czwartek dodam. dodam tez ze mialam w ten dzien lekkie plamienie rózowe i tylko tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matki polki Napisano Listopad 24, 2010 autorko jestes z miasta czy wsi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 z miasta. a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jvstttttt Napisano Listopad 24, 2010 Hey dziewczyny , wkońcu znalazłam podobny problem do mojego...ja mam 22lata i nigdy nie mialam okresy regularnego ostatni był około 13 miesiecy temu. Boje sie iść do lekarza. to moja zmora a jest to bardzo wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 kurde 13 miesiecy to juz długo. lepiej idź. ja najdłużej 6 miesiecy nie mialam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matki polki Napisano Listopad 24, 2010 nic tak tylko pytam jakie bad hormonow robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 wszystkie mialam robione juz. i byly chyba z 3 razy powtarzane i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matki polki Napisano Listopad 24, 2010 wszystkie? nie wierze moze zmien lekarza skoro twierdzisz ze powiedzial ci ze dziecko im wczesniej tym lepiej....przy dobrych wynikach i problemach z okresem (masz wywolywane) to dosc dziwne...ba nawet bardzo dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusica_90 0 Napisano Listopad 24, 2010 to juz moj 3 lekarz i dwa razy nawet w szpitalu bylam i poprostu stwierdzili ze tak juz mam. a mam pytanie. mozna zajsc w ciąże przy wywołanym okresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matki polki Napisano Listopad 24, 2010 hm dla mnie to dziwne odpowiedz lekarza ze tak juz masz jest dosc dziwne czy mialas badane tsh, prl? przy wywolywanych okresach nie zawsze wystepuje pełna owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aska_G Napisano Listopad 24, 2010 Agusica nie przejmuj sie takim glupim pie..... zazdrosnych bab najwyrazniej same chcialyby miec dziecko a niemoga z roznych przyczyn i wyzywaja sie na kafe dogadujac mlodym dziewczyna ktore swiadomie chca miec dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach