Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusica_90

Starające się o dziecko młode dziewczyny ;)

Polecane posty

nie. nie boli. z rodzicami juz nie mieszkam. mieszkam z narzeczonym i oboje pracujemy. zatkało kakao?

Gość A lekarz nie zniechęcał cię do
A lekarz nie zniechęcał cię do ciąży? Nie znam się na tych rzeczach, ale skoro masz problemy zdrowotne to jak z szansami na donoszenie? Ciąża to spore obciążenie dla organizmu, więc czy to bezpieczne dla ciebie?

Gość A lekarz nie zniechęcał cię do
tak wogóle to powodzenia :)

Gość kozibonk
nie wierze..........

Nie wiem co w tym dziwnego ze 20latka stara sie o dziecko. Dziwne jest dla mnie jak kobiety czekają aż zrobią kariere itd, a dziecko planują w wieku 35lat. Powodzenia! Mam nadzieję ze sie udalo. Ja tez sie staram. Mam 24 lata.

ale badałaś hormony, mówisz że są ok, wg mnie musi coś nie grać tak długie cykle nie są normalne

ja wiem ze nie sa, ale ja juz niewiem co robic. zrobiłam juz wszystko. badałam hormony. tez ok.

no to czekaj cierpliwie, znam dziewczynę która też miała takie długie nieregularne cykle, obecnie jest w czwartym miesiącu ciąży, może i Tobie się uda

tego to nie wiem, nigdy z nią na ten temat nie rozmawiałam, nie planowała ciąży i jej się udało

Gość efektimak
jamam 24 lata i zaczynamy staranka. odłozylam juz YAz i trzeba działać::) uzywacie kwas foliowy?

Gość matki polki
autorko jestes z miasta czy wsi?

Gość jvstttttt
Hey dziewczyny , wkońcu znalazłam podobny problem do mojego...ja mam 22lata i nigdy nie mialam okresy regularnego ostatni był około 13 miesiecy temu. Boje sie iść do lekarza. to moja zmora a jest to bardzo wygodne.

Gość matki polki
nic tak tylko pytam jakie bad hormonow robilas?

Gość matki polki
wszystkie? nie wierze moze zmien lekarza skoro twierdzisz ze powiedzial ci ze dziecko im wczesniej tym lepiej....przy dobrych wynikach i problemach z okresem (masz wywolywane) to dosc dziwne...ba nawet bardzo dziwne

to juz moj 3 lekarz i dwa razy nawet w szpitalu bylam i poprostu stwierdzili ze tak juz mam. a mam pytanie. mozna zajsc w ciąże przy wywołanym okresie?

Gość matki polki
hm dla mnie to dziwne odpowiedz lekarza ze tak juz masz jest dosc dziwne czy mialas badane tsh, prl? przy wywolywanych okresach nie zawsze wystepuje pełna owulacja

Gość Aska_G
Agusica nie przejmuj sie takim glupim pie..... zazdrosnych bab najwyrazniej same chcialyby miec dziecko a niemoga z roznych przyczyn i wyzywaja sie na kafe dogadujac mlodym dziewczyna ktore swiadomie chca miec dziecko