Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkazWro

Czy 20 lat i 13 partnerów to za dużo ?

Polecane posty

Gość 20latkazWro

Byly rozne sytuacji , 3 zwiazki , a reszta to od tak , z czatu ,z imprezy , sama tego chcialam .... powinnam przystopowac ?

Gość jasne ze duzo
dziwka jestes i tyle :)

Gość klk i i rb co chc. :P
to cholernie mało

Gość isakakssa
chyba pierd oli cie kazdy kto nie ma gdzie sie akurat spuscic :O

Nie no skąd, dziwka przerabia tylu średnio w tydzień, a ty 20 lat...szacun :) Laska weź sie kurwa ogarnij, bo za 2 lata to już cie beda gaśnicą zaspokajać!!! Masakra...

To ja Ci napisze tak. Znam dziewczynę 18 lat, ok 20 partnerów. I ona wcale nie czuje się jak dziwka. Robi to, bo lubi. Ty też się nie musisz czuć jak kurwa. Przecież pieniędzy za to nie bierzesz:)

Gość hghghgh
to dużo ale co czasu nie cofniesz . idź do spowiedzi wyznaj grzechy ksiądz powinien ci dać odpuszczenie . bóg chciał cie taka jaka jesteś sama musisz trochę pohamować popęd seksualny .na darmo nie mówią ze powinien być seks po ślubie bo jak już posmakujesz to musisz nawet jak nie chcesz

moim zdaniem jest ok niedługo koniec świata nie ma co sobie czego kolwiek odmawaić szczególnie sexu

Każdy ma swoje zdanie, ja to szanuje. Mam też prawo mieć inne. Dla mnie to K U R E S T W O!

zawsze moglo to byc 13 lat i 20 partnerow wiec bez paniki, poki miesnie kegla daja rade :D

Straszne, a potem się dziwić, że większość facetów traktuje kobiety jak worek na sperme...w sumie to zaczynam ich rozumieć...

Gość to nie musi być prowo
są takie. Potem jak wpadną z jakimś to skrobanka i tak w kółko.

Gość KazdyFacet
Jak jestes brzydka to nikogo to nie bedzie obchodzilo, jak jestes ladna, to "jak moglasz !?!"

Olej tych co cie krytykuja. Rob jak ci sie podoba w tym zakresie, moim zdaniem mialas duzo partnerow, ale jesli ci sie podoba taki styl zycia to niech tak bedzie. Jesli natomiast interesuje cie "opinia" to powinnas troche przystopowc :) Ludzie wy to porblemy macie... Niech kazdy robi co chce! Jednemu pasuje z jednym partnerem na cale zycie, inni chca poeksperymentowac. Swoj na swego i tak trafi.

tutaj kazdy jest swiety :D a co drugi prawiczek chcialby wyruchac tyle ile sie da :classic_cool:

do Fanny = wyluzuj przecież dziewczyna prosi o opinie i nikt nie musi mieć takiego samego zdania jak ty a poza tym to skoro założyła topik z tym tematem to chyba jednak ma z tym problem

Gość czy 20 to za dużo
Po co pytasz, oczywiście że za dużo. W wieku 20 lat powinno się być dziewicą a nie suczka wyposażoną w worek na spermę 20-tu samców. Tu nie ma nad czym się zastanawiać , bo TA-WOREK już nie przestanie być workiem, dno i brudny mułłłł..........

Ja już bym się czuła jak szmacisko z takim wynikiem. Mój mąż jest moim piątym, i bardzo żałuje że nie pierwszym i ostatnim. Ale do tego stopnia się zapędzić to sobie nie wyobrażam.