Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkazWro

Czy 20 lat i 13 partnerów to za dużo ?

Polecane posty

Gość anli
jestes dziwka :]

20 lat i 13 ...czyli za 10 lat bedzie kilkudziesiecu , apetytr rosnie w miare jedzenia ...

Gość o matkooooooooooooooo
dla porównania--ja 29 lat i 2 partnerów seksualnych. ale gdzie mi tam do Ciebie :D

Gość lekoooomankaaa
mam 22 lata i mam obecnie ?14go? partnera tak jakoś wyszło :) 3 poważniejsze związki reszta to związki krótke albo przelotne znajomości, faceci to swinie poprostu

Gość o matkooooooooooooooo
nie no następna. ja sie poddaje:) masakra

Gość nk-a
ja mam 23 lata i mialam 3 i az mi glupio ;P ze az tylu

Gość lekooomankaa
w wieku 17 lat miałam 1 partnera, rok czasu, potem drugi, rok czasu, noi przy 19' poleciało, tutaj związek 3 miesiace, tu 2 miesiące, potem próby z jakimis facetami którzy mnie olali a ja wielce zakochana , no coz, młodość glupia jest, ale niczego nie żałuje, a zdrowa jestem w 100% bo się badałam, tak więc nie piepszcie że ilość partnerow świadczy o zdrowiu. Mój facet miał chyba 3 kobiety przede mną a jest 5 lat starszy... ja mu się nie przyznaje ilu miałam partnerów przed nim bo po co? Jesteśmy teraz razem i jest nam cudownie :)

Gość za późno na szczepienie
Po takiej ilości bzykaczy to ona już jest zarażona na HPV, na sto procent. Tylko że jeszcze nie ma objawów, ale kiedyś się pojawią, no i zaraża następnych facetów, HPV jest niewykrywalny jeśli nie ma widocznych zmian, bo tylko badanie ze zmian daje prawidłowy wynik Zresztą pewnie zarażona jest większą ilością chorób, i to się w niej kłębi, strach zbliżyć się do niej, strach dotknąć do ręki nawet.

Gość KazdyFacet
Dla kobiet jest za latwo, jak chcecie to macie 5-10 na noc, a facet moze szukac i szukac i moze sie uda 1 na miesiac.

Gość mahhhhhhhhhghfaa
ja mialam 2 partnerów, z ktorymi byłam, i sądzę że o jedneggo za dużo, moim piewszym powinien być mój obecny facet :) mam 20 lat....

Gość KazdyFacet
Do RealnySukces.pl, to co jak bedzie facet szukal kobiete na powazny zwiazek, i wszystkie beda typ "latwe", tez bedzie pasowalo ? Nie, tu chodzi o zachowywanie generalne, lepszego sie spodziewamy od kobiet i tyle.

do KazdyFacet -> ale dziewczyny mają swoje wymagania w stosunku do facetów np. ma mieć dobrą pracę i dużo zarabiać żeby starczyło na kosmetyki itd. A czy facet w takim razie nie może mieć na przykład wymagań takich że chce aby jego przyszła żona była dziewicą?

Ja mam 24 lata Miałam dwóch z czego ten drugi to obecny. I nic zmieniać nie zamierzam. BO SIĘ S Z A N U J E ! Jak można oddawać się byle komu na imprezie albo po miesiącu znajomości...? I jeszcze pisać, że faceci to świnie :) Bo wykorzystali i zostawili to dałam następnemu, no i tak jakoś wyszło...DNO DNO DNO!

Gość KazdyFacet
Mysle ze gdziesz po srodku, n.p. 2,3, 4 partnerow, zalezy od wieku to okay, nie mysle ze mozna sie spodziewac ze bedzie dziewica. Nie 10 + partnerow. Taka to nikt juz nie chce, sorry.

20 lat i np 2-3 jest do zaakceptowania ...ale bez przesady :O ona i tak zła nie jest. .. pomyslcie o pannach ktore co sobota dają kolejnemu na imprezie :O one juz nawet nie licza ktory to byl

O Matko :D Rób ze sobą co chcesz, ale jeśli pytasz o zdanie na ten temat to domyśl się, że większość nazwie Cię dziwką, bo co innego pomyśleć? Współczuję tylko mężowi :D

Gość Damian777
Jak kupuje uzywany samochod to tez pytam ile wlascicieli, tak samo z kobietamy, kto chce gruchota z wytartymy cylindrami ?

Gdyby napisał to facet to mężczyźni by gratulowali, a kobiety zastanawiały się jaki musi być dobry w te klocki. Dwulicowe to takie

Nie dwulicowe. Po prostu płcie są nierówne. Żaden facet się nie przejmie gdy nazwiesz go kurwiarzem (co to za określenie w ogóle? :/). Facet nigdy nie musiał chronić swojej czci. Inaczej było z kobietami. Tak jest i będzie, kobiety przestańcie na to już narzekać.

Gość KazdyFacet
Boratka, Bo posluchaj, dla was jest latwo znalejsc kogos na seks, i dlatego jest nierowna opinia. To nie jest ze faceci sobie tak nastawili czy wymyslili, to jest to ze nam jest trudno znalejsc kobiete jak potrzebujemy a wam jest za za latwo.

Czyli zazdrość? Ale najgorsze są i tak inne kobiety. Zero jakiejkolwiek solidarności. Porównania do siebie bo one takie święte. Ja też w porównaniu z autorką jestem wręcz nietknięta, ale nie widzę problemu w tym, że prowadzi Ona takie życie na jakie ma ochotę

Jak kobieta uprawia sex z tym z kim chce bo ma ochotę to się nie szanuje? A jak ma męża(jedynego partnera), którego nie znosi a daje mu bo on ją utrzymuje itp. to jest godna szacunku?

Gość taka tam o
hm no troche to duzo OO nie wyobrazam sobie tak z kazdym do lozka isc z kim miesiac na kawe chodze lol bylam w 5 zwiazkach trwajacych od roku do 3 lat = 5 partnerow dla mnie kurwienie sie to spanie z kims na imprezie albo z kims kogo nie znasz fuuu

Gość KazdyFacet
Boratka Czyli zazdrość? Trudno byc zazdrosny o was bo macie za latwo, ale uwierz jak faceci by mieli szanse tak jak kobiety maja to zaden z was by nie znalazl meza. Mozemy tylko byc zazdrosni o innych facetow ktore maja / mieli duzo kobiet. Jak kobieta uprawia sex z tym z kim chce bo ma ochotę to się nie szanuje? Nie, to nie tak, zmieniasz to co kazdy tu tlumaczy. Jak kobieta ma na duzo facetow ochote i z wieloma ma seks to sie nie szanuje, jak ma jednego ktorego wybrala z tysiacych ktora ma ochote na nia, to inna rzecz. Nie mieszaj w to zle malzenstwa.